Pozdrav,
ako me pamet dobro služi, bio je planiran od strane Atlanske plovidbe ( prije više od godine dana ) otkup vlastitih dionica ( do 10% udjela ). Je li se od te odluke odustalo ? Zna li netko nešto više na tu temu?
Pozdrav,
ako me pamet dobro služi, bio je planiran od strane Atlanske plovidbe ( prije više od godine dana ) otkup vlastitih dionica ( do 10% udjela ). Je li se od te odluke odustalo ? Zna li netko nešto više na tu temu?
Prije bih rekla da će Atlanska na 500 kuna u ovoj krizi nego bilo kakav dokup .
Izgleda da je ova barijera na 700 vrlo čvrsta, već treći put se testira, a proboja nema.
Ako ima neki tehničar, da nam laicima objasni što to znači.
PS
DSX je na 11,5 i ne probija dugoročnu liniju otpora.
FFA-s za sljedeća dva- tri tjedna najavljuju preokret trenda i priličan rast vozarina…
A dal će šta bit od toga naravno ostaje za vidjeti…
Uglavnom fondovi zajedno s državom,hanfom i Inom nam opet shebavaju cijelu burzu…
Sva sreća da sam barem pola portfelja rasprodao krajem prvog mjeseca,a lovu prebacio u neka druga ulaganja…jer ovo stvarno više nema veze s vezom…
Uglavnom gotovo kompletni iskrcaj krajem 4 i u 5 mjesecu, naravno ako bude kakvog rasta..a ako ne onda dokup u 7-8 mjesecu…
Sva sreća da sam barem pola portfelja rasprodao krajem prvog mjeseca, (…)
Uglavnom gotovo kompletni iskrcaj krajem 4 i u 5 mjesecu, naravno ako bude kakvog rasta..a ako ne onda dokup u 7-8 mjesecu…
Hvala na informaciji o vlastitim postupcima i planovima transakcija. Šteta samo što nisi iznio po kojoj si cijeni i koliko komada si prvobitno kupio i po koliko si kasnije prodao. Zanimljivo bi bilo znati i to po koliko predviđaš da ćeš kupiti/prodati te koji udio u portfelju će zauzimati ATPL.
Naime, na forumu je uvriježeno opširno i detaljno referirati takve podatke pa…
Sva sreća da sam barem pola portfelja rasprodao krajem prvog mjeseca, (…)
Hvala na informaciji o vlastitim postupcima i planovima transakcija. Šteta samo što nisi iznio po kojoj si cijeni i koliko komada si prvobitno kupio i po koliko si kasnije prodao. Zanimljivo bi bilo znati i to po koliko predviđaš da ćeš kupiti/prodati te koji udio u portfelju će zauzimati ATPL.
[/quote]
Takve podatke referiraju samo početnici tzv. kokošari. Za ozbiljnije investitore se zna da su ušli na samom dnu a izašli na samom vrhu, barem je tako otkada je pratim ovaj forum.
[/quote]
Takve podatke referiraju samo početnici tzv. kokošari. Za ozbiljnije investitore se zna da su ušli na samom dnu a izašli na samom vrhu, barem je tako otkada je pratim ovaj forum.
[/quote]
Dao bih ti 200 da mogu ali kako ne može onda samo stotka.
Pozdrav,
da, ali ne po ovim astronomskim cijenama.
Pozdrav,
[/quote]
Jethro,
ne znam imaš li namjeru kupovati, može savjet nama i upravi gdje se postaviti…
Dividenda ATPL = 68,23 kn, zadnja !!!!!
Što bi moj pajdo rekao, ha, ha i ha !!
A kada če to biti dividenda, kad cijena dostigne, netko je gore spomenuo nekih 500 kn. Onda može biti i 200 kn. Opet smo na istome. Probajte molim Vas zadati nalog, Vi koji imate love na računu, npr .. KUPNJA 700 kom po 5 kn, reči če Vam da kontaktirate brokera. Dobra fora da se podigne rejting ATPL. Što više ljudi na kupnji, to bi dionica trebala gore,,, evo sad ću i ja malo UP.
LP i do viđenja tamo negdje dole !! [angry]
[/quote]
Jethro,
ne znam imaš li namjeru kupovati, može savjet nama i upravi gdje se postaviti…
[/quote]
rado bih da griješim, no mislim da trezor nema namjeru sada i po ovim uvjetima kupovati svoje dionice, tj da ona bude market maker, dječji animator u sobi sa dvoje djece. umjesto toga je za očekivati investiranje u nešto što je profitabilno. dakle, u novogradnju tek iza 2013, makar platili sada i uz oveći diskont dobili isporuku novogradnje 2014 (financiranje uz diskont) a do tada…
nije JOŠ vrijeme za kupnju ičega. pa to vrišti i gluhi da čuju…