Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ne znam jeste li primjetili, danas se svako malo pojavljuje nalog od 1000 komada po 720 kn na kupnji.
I od 1000, i od 500 i od 5×100…..i na 730×1000 kom…….sve badava, osim što su me pobidarili na 730.
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Ne znam jeste li primjetili, danas se svako malo pojavljuje nalog od 1000 komada po 720 kn na kupnji.
I od 1000, i od 500 i od 5×100…..i na 730×1000 kom…….sve badava, osim što su me pobidarili na 730.
[/quote]
I neka su te prijatelju pobidarili, garantiram ti da češ svoje bidovano vratiti !!
LP
I very much love INGRA !!
[/quote]
I neka su te prijatelju pobidarili, garantiram ti da češ svoje bidovano vratiti !!
LP
[/quote]
Naravno da ću vratiti. Još ću i dokupiti [thumbsup]
[/quote]
valjda mu je tih 1000 komada sve što ima, pa djeli, mjenja kombinira, a uvijek isto…
ode getaldić i gundulić
Vaš link
It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10371 (UP 101)
BPI Average of the T/C routes $15807 (DOWN 366)
BSI Average of the T/C routes $15921 (DOWN 229)
BHSI Average of the T/C routes $11849 (DOWN 17)
Ovo je super, prekrasno, čujem da ATPL prelazi na kanue, zato dionica ide .. barem na kupnji po lipu gore.. fenomenalno, bit če love do krova !! [angry]
[/quote]
[lol] a, gle, svako zlo za neko dobro……
Nije mi samo jasno, pošto ste vi to kupovali, kada mi na 725-727 prodajete?
Ovo je super, prekrasno, čujem da ATPL prelazi na kanue, zato dionica ide .. barem na kupnji po lipu gore.. fenomenalno, bit če love do krova !! [angry]
[/quote]
[/quote]
Prijatelju ti znaš da se ja moram izuti s 30 kom, to se ne računa, ali dođe mi da plačem od muke !!
LP [angry]
I very much love INGRA !!
[/quote]
[/quote]
Prijatelju ti znaš da ja moram se izuti s 30 kom, to se ne računa, ali dođe mi da plačem od muke !!
LP [angry]
[/quote]
Znam, i žao mi je. Probao sam je dići, ali nema te formule (osim po asku, ali trenutno bi to bilo bacanje love) koja bi je digla. A kad je već rasprodaja, skupljam po bidu. Doći će i njeno vrijeme….nije mi ovo prvi puta da sam ušao u atpl. Svaki puta sam zaradio, pa ću i ovaj put.
[/quote]
Ma najbolje bi bilo da sve prodamo, mislim na brodove, hotele, …sve i podijelimo pare, da ova agonija prestane. Ovako, tko zna koliko će nas još držati na aparatima. Nema ovo veze sa vezom. Dogovore se stratezi, mafija, H.Z, masoni i tko zna tko sve ne, kolika će bit cijena koje dionice, pritisnu dugme i sve krene u 10,00, a ovčice pasu i u čudu se čude. [huh]
TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!!
NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!