ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma evo da če UP !!

sve puno crtica i točkica a niš koristi od toga….

Ma evo da če UP !!

Kada, prijatelju?
[/quote]
SADA !!
[/quote]
Ne…….još je rano, neka skidaju po bidu. Nego, na koliko to treba završiti da se ispuni taj tvoj "gap"?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ma evo da če UP !!

Kada, prijatelju?
[/quote]
SADA !!
Evo i kupaca, pijaca proradila,, pa da, danas je srijeda, pijačni dan, s 5xx na 1276..??
[/quote]
Svaka čast evo stotka puta 2.

Atlantska darovala Pomorskom odjelu Sveučilišta novi navigacijski simulator Polaris
http://www.dubrovacki.hr/clanak/27518/atlantska-darovala-pomorskom-odjelu-sveucilista-novi-navigacijski-simulator-polaris

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Ima li tko saznanja kada bi mogla biti odluka o dividendi?

Ja sam realista koji kupuje od pesimista i prodaje optimistima.

Sve će biti jasno iz poziva za Skupštinu, tek tad će se znati ima li ili nema dividende. Kad je Kraš podjelio 20 kuna po dionici mogla bi i ATPL. [tongue]

Sve će biti jasno iz poziva za Skupštinu, tek tad će se znati ima li ili nema dividende. Kad je Kraš podjelio 20 kuna po dionici mogla bi i ATPL. [tongue]

[/quote]

Dobro, ali mene zanima datum kada bi mogla biti ta skupština, a ne visina dividende.

Ja sam realista koji kupuje od pesimista i prodaje optimistima.

Atlantska darovala Pomorskom odjelu Sveučilišta novi navigacijski simulator Polaris
http://www.dubrovacki.hr/clanak/27518/atlantska-darovala-pomorskom-odjelu-sveucilista-novi-navigacijski-simulator-polaris

Evo.. izgleda da je isplaćena simulacija dividende u visini 0,58kn po dionici.. zahvale i pozdrav pismonoši! [thumbsup]

@ onajkojimijeposlaoPM
Kako mi je PM-sandučić zatrpan evo ovdje:

Ne očekujem ništa uzbudljivo na BDI-ju još dugo vremena. Kratkoročno čini mi se da ćemo opet (malo?) dolje.. ali nisam neki prognozer.
No ima ovdje stručnjaka koji bez greške pogađaju, pardon, znaju BDI za idućih par godina, pa njih konzultiraj [proud]

@ poslovni
Baš vam i nije neki trik.. kad je pun sandučić mogu primati a ne mogu odgovarati na poruke. Pa reći će kolege da sam neki [cool] lik!

Baltic Dry -1,7%
Capesize -3,6%
Panamax -2,4%
Handysize +0,3%
Supramax -1,3%

BALTIC DRY-INDEKSEN I POENG, OG SEGMENTER I RATER (USD):

Dato BDI Capesize Panamax Handysize Supramax
30/03 1.545 10.270 16.173 11.866 16.150
29/03 1.572 10.649 16.572 11.836 16.368
28/03 1.585 10.810 16.726 11.781 16.571

Pa ovo je smiješno, tupson ĐĐ preko 2mil.kn. Ja mislim da bi trebalo vladaricu Jacu poslati na sat vremena u upravu ATPL, dionica bi skočila zasigurno barem 50%, ako je njenim posjetom tupson skočio toliko koliko je, zasigurno bi skočila i ova obamrla dionica. Jaco ako slučajno pročitaš ovaj moj post, put pod noge i kod Jerkana !! [angry] (438) .. Bože me sačuvaj !! [angry]

I very much love INGRA !!

Ne znam jeste li primjetili, danas se svako malo pojavljuje nalog od 1000 komada po 720 kn na kupnji.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close