ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobra ocijena ..čvrsta 4-vorka. Ako cijena se sutra ili najkasnije preksutra vrati preko 750 kn imat čete bal. Možda Vam onda kažem i koji je Val, koji je obrazac još na snazi, ali samo ako se cijena vrati do narečene. Onda Vam sigurno mogu reči da čete gledati raketu !!
LP [angry]

I very much love INGRA !!

Dobra ocijena ..čvrsta 4-vorka. Ako cijena se sutra ili najkasnije preksutra vrati preko 750 kn imat čete bal. Možda Vam onda kažem i koji je Val, koji je obrazac još na snazi, ali samo ako se cijena vrati do narečene. Onda Vam sigurno mogu reči da čete gledati raketu !!
LP [angry]

Mrgude, stari druže, nema ovdje TA nikakve veze, u to sam se uvjerio prije mjesec dana kada je probijena negativna trend linija pa je od svega toga ispao ćorak. Kamo sreće da je tako kao što pišeš, ali mi se čini da od toga nema ništa.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

LP [angry]

Mrgude, stari druže, nema ovdje TA nikakve veze, u to sam se uvjerio prije mjesec dana kada je probijena negativna trend linija pa je od svega toga ispao ćorak. Kamo sreće da je tako kao što pišeš, ali mi se čini da od toga nema ništa.
[/quote]
Kada i najveći optimisti, postanu pesimisti, dionica "bubne" gore

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Replika uvaženom zastupniku "Jubitu i Alabami"
Prvo zastupniče Jubito, slušaj mene a i prostudiraj ovu rečenicu Alabame.
Vjeruj mi netko če biti u pravu, Ti, Al. ili ja. Sad kad ovo sagledaš, 2:1 za nas dvojicu. Ja sam pun 100%. Opet mi je žao što ovaj tjedan MORAM prodati cca 25 kom za građu, rekao sam ranije da pravim kuću-dvije. Žao mi je pojma nemaš koliko, što upravo sada moram prodati, iskreno jedan manji dio. No kako sam rekao ako se cijena vrati ma i lipu iznad 750, explozija, ako pak ode ispod 720 u što uopće ne vjerujem,,, kompresija i kataklizma.
Lijepi potzdrav prijatelji moji i puno, puno sreće !! [angry]
P.S: Stavio bih jedan graf, ali neka još dan dva… neko ga ima od nas imaoca ATPL, ta osoba če potvrditi moje tvrdnje AKO se obistini prva epizoda !!
LP

Uvaženi zastupniče Mrgud,
Dao dragi Bog da izgubim sa 2:1 !

halfte trinken, halfte Šarcu geben

LP

Mrgo ja se udebljo deset kila od tvog optimizma. Pojeo sve delicije planirane za raketni uzlet. Evo tebi za nagradu stavljam na kupnju 25 kom. po 1000 kuna u 10,00. Vidimo se poslije u Remetincu! [wink]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

LP

Mrgo ja se udebljo deset kila od tvog optimizma. Pojeo sve delicije planirane za raketni uzlet. Evo tebi za nagradu stavljam na kupnju 25 kom. po 1000 kuna u 10,00. Vidimo se poslije u Remetincu! [wink]
[/quote]

Ako se u Remetinac može ponijeti laptop i stick za internet, potpisujem DOŽIVOTNO bez prigovora. Svakodnevno trejdanje bez KVOCANJA.. superiška !!
Ovako svaki dan .. mogao si već napraviti obje kuće i useliti se koliko si love izgubio na tim prokletim dionicama, i svaki dan sjediš i buljiš u taj monitor. E mislim u sebi, samo kad bi znala koliko sam izgubio, nebi ti ni prčala, ovako što ću, čujem je barem na ovaj način.
LP Vama zastupnici ATPL !!
Ide to ide ?? [angry]

A moja dođe i veli vidi ovog Kormilara opet se javlja, ma sve su to luzeri, okani se dragi tog weba, sve neki mutni tipovi i besposličari, nema ti kruha bez motike. [rolleyes]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

@Kormilar
Mogu ti samo reči jedno, tj. odgovoriti. Žene su nam PAMETNE, Kamo sreče da sam je poslušao kad mi je govorila.. "Daješ novce za papir koji nevidiš, nema tu kruha od toga, vidjet češ"
I VIDIO SAM, progledo ali ne priznam i gotovo !!
Nego kad vidim ovog tupavog Đuru kako ide svaki dan po 5% UP, zlo mi je. Nekada se toliko čekičalo, udaljen sam zračno cca 500m, da nisam mogao spavati i dan i noć, sada možeš na prste nabrojati ljude kako se šuljaju uključujući i moga sina oko pola 9 koji idu a neznaju gdje ni pošto, posla nema, sve nešto pred stečajem, pola ih dobilo otkaze ostala polovica sakriva se da ih nevidi šef a ono UP. J..m ti takovu politiku. Ovdje j..e lud zbunjenog. Da i dobro zastupnik Jubito veli, "Nema tu ni TA, a ja dodajem ni BA, jer ni oni više nerade a mercedese voze, ni EWT,,,, OVO JE SAMO JEDNA VELIKA PLJAČKA I PREVARA.
No da če ATPL gore, hoče, kada neznam, dokle pretpostavljam !!
P.S: Puno je tu gapova za UP !!
LP [angry] [angry]

Ma evo da če UP !!

Ma evo da če UP !!

Kada, prijatelju?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ma evo da če UP !!

Kada, prijatelju?
[/quote]
SADA !!
Evo i kupaca, pijaca proradila,, pa da, danas je srijeda, pijačni dan, s 5xx na 1276..??

New Report

Close