Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10810 (UP 92)
BPI Average of the T/C routes $16726 (UP 33)
BSI Average of the T/C routes $16571 (DOWN 191)
BHSI Average of the T/C routes $11781 (UP 77)
Evo provjerio, prvih deset ima 40,65%, ostalih 8990 59,35%. E sad koga mi to diskriminiramo ja se pitam?! Malo koja firma ima ovako poslušne i mirne dioničare kao Atlanska Plovidba. Nego ima li kakvih informacija vezano za dividendu, ovih 59,35% može donijeti razumnu odluku o dividendi, jel tako? [shocked]
Trebala bi se mali dioničari udružiti/dogovoriti da se likvidira aviobiznis, pa makar ga iznajmili Gadafiju ili pobunjenicima, pa bi vidili gdje bi išla dionica.
Stari "City of Dubrovnik" (Mighty Michalis) dwt 62000, grčki vlasnik prodao kinezima za 6.2 miljuna dolara. Obzirom da ga je kupio od ATPL 2003. za 4.5 miljuna i obzirom na kretanje vozarina u periodu od 2004/2009 vjerujem da su grci zaradili min. 20 miljuna dolara na tom brodu. Veliki se business može napraviti ako imate pravi timing kupnje/prodaje na second hand marketu.
Nakon duge i duboke krize 1997/2003 svi su naši brodari propali ili su bili na izdisaju pa je brod vjerojatno prodan da bi se pokrpala nesolventnost, danas srećom ATPL nema tih problema i pogled u budućnost puno je vedriji.
Evo provjerio, prvih deset ima 40,65%, ostalih 8990 59,35%. E sad koga mi to diskriminiramo ja se pitam?! Malo koja firma ima ovako poslušne i mirne dioničare kao Atlanska Plovidba. Nego ima li kakvih informacija vezano za dividendu, ovih 59,35% može donijeti razumnu odluku o dividendi, jel tako? [shocked]
kormie, nije to baš tako… koliko imaju jedanaesti i dvanaesti? lako moguće da prvih npr. 50 imaju 90%… na skdd kažu "prikazano je prvih 10!". potrebno je kupiti cd u skdd sa dubljim prikazom.
uvijek to želim kupiti i uvijek zaboravim kupiti kad sam tamo.
inače, što se tiče dividende: za firmu je lakše odvojiti za dividendu kad je trezor pun, jer manje daju stoci sitnijeg zuba, manje je dionica u opticaju.
vjerujem da neće biti dividende, no to me ne boli pretjerano.
kormie, nije to baš tako… koliko imaju jedanaesti i dvanaesti? lako moguće da prvih npr. 50 imaju 90%… na skdd kažu "prikazano je prvih 10!". potrebno je kupiti cd u skdd sa dubljim prikazom.
uvijek to želim kupiti i uvijek zaboravim kupiti kad sam tamo.
inače, što se tiče dividende: za firmu je lakše odvojiti za dividendu kad je trezor pun, jer manje daju stoci sitnijeg zuba, manje je dionica u opticaju.
vjerujem da neće biti dividende, no to me ne boli pretjerano.
[/quote]
Nema dividende dionica niti gore , niti dolje , jednom riječi mrtva dionica a kao takova može jedino niže .
Nema dividende dionica niti gore , niti dolje , jednom riječi mrtva dionica a kao takova može jedino niže .
Zato ULPL dijeli predujam dividende od 35 kn.
Mogu vam reći da sam malo ljubomoran na dioničare ULPL.
http://www.poslovni.hr/vijesti/uljanik-plovidba-danas-isplacuje-predujam-dividende-175883.aspx
zna li netko zašto nema trgovanja danas, i kad bi ju mogli pustiti
zna li netko zašto nema trgovanja danas, i kad bi ju mogli pustiti
Nitko ne brani trgovanje, slobodno je ali se nitko ne usudi kupiti iz razloga neznanja. Treba popuniti jučerašnji GAP a i još nešto. Gledam kako su prodavači nestrpljivi, kao da su na minus 5 na pijaci a sad če kraj radnog vremena. Eto to bi bilo to !! [angry]
[/quote]
Pa i nije baš tako. Po tebi bi ostatak bio 14 dionica/glavi dioničara.