ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10810 (UP 92)
BPI Average of the T/C routes $16726 (UP 33)
BSI Average of the T/C routes $16571 (DOWN 191)
BHSI Average of the T/C routes $11781 (UP 77)

Evo provjerio, prvih deset ima 40,65%, ostalih 8990 59,35%. E sad koga mi to diskriminiramo ja se pitam?! Malo koja firma ima ovako poslušne i mirne dioničare kao Atlanska Plovidba. Nego ima li kakvih informacija vezano za dividendu, ovih 59,35% može donijeti razumnu odluku o dividendi, jel tako? [shocked]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Trebala bi se mali dioničari udružiti/dogovoriti da se likvidira aviobiznis, pa makar ga iznajmili Gadafiju ili pobunjenicima, pa bi vidili gdje bi išla dionica.

imate moj dionice za provođenje ove odluke o likvidaciji aviobiznisa. [rolleyes]

Stari "City of Dubrovnik" (Mighty Michalis) dwt 62000, grčki vlasnik prodao kinezima za 6.2 miljuna dolara. Obzirom da ga je kupio od ATPL 2003. za 4.5 miljuna i obzirom na kretanje vozarina u periodu od 2004/2009 vjerujem da su grci zaradili min. 20 miljuna dolara na tom brodu. Veliki se business može napraviti ako imate pravi timing kupnje/prodaje na second hand marketu.
Nakon duge i duboke krize 1997/2003 svi su naši brodari propali ili su bili na izdisaju pa je brod vjerojatno prodan da bi se pokrpala nesolventnost, danas srećom ATPL nema tih problema i pogled u budućnost puno je vedriji.

Evo provjerio, prvih deset ima 40,65%, ostalih 8990 59,35%. E sad koga mi to diskriminiramo ja se pitam?! Malo koja firma ima ovako poslušne i mirne dioničare kao Atlanska Plovidba. Nego ima li kakvih informacija vezano za dividendu, ovih 59,35% može donijeti razumnu odluku o dividendi, jel tako? [shocked]

kormie, nije to baš tako… koliko imaju jedanaesti i dvanaesti? lako moguće da prvih npr. 50 imaju 90%… na skdd kažu "prikazano je prvih 10!". potrebno je kupiti cd u skdd sa dubljim prikazom.
uvijek to želim kupiti i uvijek zaboravim kupiti kad sam tamo.
inače, što se tiče dividende: za firmu je lakše odvojiti za dividendu kad je trezor pun, jer manje daju stoci sitnijeg zuba, manje je dionica u opticaju.
vjerujem da neće biti dividende, no to me ne boli pretjerano.

kormie, nije to baš tako… koliko imaju jedanaesti i dvanaesti? lako moguće da prvih npr. 50 imaju 90%… na skdd kažu "prikazano je prvih 10!". potrebno je kupiti cd u skdd sa dubljim prikazom.
uvijek to želim kupiti i uvijek zaboravim kupiti kad sam tamo.
inače, što se tiče dividende: za firmu je lakše odvojiti za dividendu kad je trezor pun, jer manje daju stoci sitnijeg zuba, manje je dionica u opticaju.
vjerujem da neće biti dividende, no to me ne boli pretjerano.
[/quote]
Nema dividende dionica niti gore , niti dolje , jednom riječi mrtva dionica a kao takova može jedino niže .

Nema dividende dionica niti gore , niti dolje , jednom riječi mrtva dionica a kao takova može jedino niže .

Zato ULPL dijeli predujam dividende od 35 kn.
Mogu vam reći da sam malo ljubomoran na dioničare ULPL.

http://www.poslovni.hr/vijesti/uljanik-plovidba-danas-isplacuje-predujam-dividende-175883.aspx

halfte trinken, halfte Šarcu geben

zna li netko zašto nema trgovanja danas, i kad bi ju mogli pustiti

Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!

zna li netko zašto nema trgovanja danas, i kad bi ju mogli pustiti

Nitko ne brani trgovanje, slobodno je ali se nitko ne usudi kupiti iz razloga neznanja. Treba popuniti jučerašnji GAP a i još nešto. Gledam kako su prodavači nestrpljivi, kao da su na minus 5 na pijaci a sad če kraj radnog vremena. Eto to bi bilo to !! [angry]

I very much love INGRA !!

[/quote]
Pa i nije baš tako. Po tebi bi ostatak bio 14 dionica/glavi dioničara.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10649 (DOWN 161)
BPI Average of the T/C routes $16572 (DOWN 154)
BSI Average of the T/C routes $16368 (DOWN 203)
BHSI Average of the T/C routes $11836 (UP 55)

Baltic Dry -0,8%
Capesize -1,5%
Panamax -0,9%
Handysize +0,5%
Supramax -1,2%

New Report

Close