ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Šišević je prenio svoje dionice na sina, negdje je to bilo objavljenjo, ali sam zaboravio gdje. Nije ih prodao.

Odlučili su da raste, napokon! [rolleyes]

svake godine ista prica "analiticara" nakon kineske nove godine ……bla bla…. [bye]
brodari out do daljnjega
[/quote]
A šta, možda trebaju vašu dozvolu za rast? [yawn]

Kolege imamo dobar trend rasta veći od 2% a prodaja se priibližava razini iznad 1000. Kupuju se veće količine i u ovom trenutku mišljenja sam da je jedina brodarska dionica koja ima najbolji trend rasta.
Proljeće dolazi.

Navodi u tekstu su isključivo osobni stavovi autora

Odlučili su da raste, napokon! [rolleyes]

svake godine ista prica "analiticara" nakon kineske nove godine ……bla bla…. [bye]
brodari out do daljnjega
[/quote]
A šta, možda trebaju vašu dozvolu za rast? [yawn]
[/quote]
komentiram "analiticare"

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

koliko u rezališta odlazi brodova u 2011 i 2013 ima netko taj podatak

Nažalost, ne znam. Ja imam podatak za 2012., ali to te izgleda ne zanima…

koliko u rezališta odlazi brodova u 2011 i 2013 ima netko taj podatak

to se nezna jer dokle god brod ima isplativu vozarinu koliko god bio star teško da će ga vlasnik dat u rezalište,prosjek dry bulkera koji idu u rezališta je preko 30godina,evo šta je dosad otišlo u rezalište u 2011 godini
Minibulk 17
Handy 63
Handymax 5
Panamax 11
Capesize 20
Ukupno 116 brodova 5.465.135DWT

Nažalost, ne znam. Ja imam podatak za 2012., ali to te izgleda ne zanima…

Kolega vaš sarkazam od kad ste prodali Atpl je stvarno iritantan,dokle ste bili u ovoj dionici po cijele dane ste tražili nešto pozitivno i to postali,a stanje u brodarstvu je bilo gore nego sad,prodali ste,sad ste dioničar lure i tamo svakodnevno postate pozitivu i navijate,tko god dođe nešto tamo napisat negativno vi se odmah uspušete,pa ako baš inzistirate mogu i ja navratiti da vam objasnim neke stvari i da raspravimo o porastu cijena inputa i koliko očekujete pad dobiti u 2011g.,imam vam materijala za barem dvije stranice ispuniti,LP

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Malibu, moja šala se odnosi na Vedrića koji traži podatke za 2011. i 2013., a preskače 2012.??? Nije li to malo čudno?

Inače, tko bi rekao da te može toliko iziritirati moj poneki i beznačajni post, pogotovo ako je stanje tako dobro kao što navodiš. Otkud tolika nervoza?

Također je neobična tvrdnja da je stanje onda bilo "gore nego sada". Onda su vozarine za Panamaxe bile 30.000 USD, pa čak ponekad i do 40.000 USD, a kolike su u zadnje vrijeme? Koliko je novih brodova zaplovilo od onda (to je bilo prije godinu dana) i time izvršilo pritisak na vozarine?

Nadalje, imam pravo, baš kao i svatko drugi, navijati za ono što želim navijati. Što radiš ti na ATPL nego navijaš? Ili sve ovo postaš mjesecima, godinama, jer ti je dosadno?

Nadalje, imam pravo, baš kao i svatko drugi, navijati za ono što želim navijati. Što radiš ti na ATPL nego navijaš? Ili sve ovo postaš mjesecima, godinama, jer ti je dosadno?

Gledaj između nas dvoje je velika razlika,za razliku od tebe meni bi bilo drago da SVI zarade na TK,ja živim na moru i od mora i imam puno prijatelja koji plove(prijatelj mi se iskrcao u Japanu dva dana poslije tsunamija),i dostupni su mi mnogi podaci i voljan sam ih podijeliti na forumu,ja nikad nisam napisao da treba neku dionicu kupiti ili prodati pa tako ni ovu,trenutno imam u portfelju 12 različitih dionica i Atpl mi je 7%

malibu, 27.03.2011. u 23:11
Malibu, moja šala se odnosi na Vedrića koji traži podatke za 2011. i 2013., a preskače 2012.??? Nije li to malo čudno?

svakom je jasno da se kolega vedric zabunio

malibu, 27.03.2011. u 23:11
Inače, tko bi rekao da te može toliko iziritirati moj poneki i beznačajni post, pogotovo ako je stanje tako dobro kao što navodiš. Otkud tolika nervoza?

E da je poneki nego skoro svaki dan već mjesecima,a tebi je dosta jedan post na temi lura da se uspušeš(newuser),i di sam ja napisao da je "stanje tako dobro"

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Malibu, tvoji postovi doduše obiluju informacijama iz prve ruke što je dobro, ali nažalost ne razumiješ poneku zafrkanciju. Sada ovdje seciraš moje reakcije na nekoj drugoj temi (Potpuno netočno interpretirano jer se ja uopće nisam ljutio ni na koga već sam samo iznio negodovanje prema diskriminatorskm postupcima većinskih vlasnika naspram manjinskih…) čime opterećuješ nepotrebno temu.

Zanimljivo mi je da si se baš sada uhvatio mene kao da sam ja "kriv" što dionica ne raste 🙂 i kao da nikada nigdje nitko nije navijao za pad ili uspon.

Ako ti nije smetalo to što sam navijao za ATPL dok sam ju imao i dok su vozarine bile na obećavajućih 30-40.000 USD, sada ti ne bi trebalo smetati moje mišljenje (točno ili netočno, svejedno!) kada su vozarine dvostruko niže tj. na prosječnih 16-17.000 USD.

U svakom sluačju, postoji opcija "ignoriraj korisnika" pa…

AP Držić ugovoren za 15000, vjerujem da će na kraju godine ATPL biti u plusu, pa me ne bi iznenadila neka skromna dividenda za 2010 i 2011, no ništa spektakularno.
Čujem da je novi CEO više u avionu nego na tvrdom tlu, radi (leti) kao "crnac" po 12 sati dnevno, to mora dati rezultate. Uzgleda da je pun energije, skloniji riziku, a već je probio specifično rusko tržište, pohvalno u svakom slučaju. Znate onu " svaka nova metla dobro mete". [thumbsup]

već sam samo iznio negodovanje prema diskriminatorskm postupcima većinskih vlasnika naspram manjinskih…) čime opterećuješ nepotrebno temu.

Pa većinski vlasnici smo mi, imamo preko 50% samo smo malo neorganizirani i skloni prepiranju. Može provjera.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

New Report

Close