ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Možeš misliti ATPL na trečoj stranici Foruma, e neče moći, sad če se raditi UP pa čemo je lijepo staviti na prvu stranicu ovoga foruma !! Znate li koji je val, valić, od čega. gdje je target ovome valiću.. vidim i dalje se ljudi boje kupovine. Ovo je ALDI, kupnja slobodna i povoljna !!
LP [angry]

Trebamo se ugledati u našu hrabru vladu kako se ona zadužuje rasprodajom obveznica (Hrvatske) i na taj način krenuti u kupnju Atlanske. Kupnjom po jednu dvije dionice nikad nećemo postati većinski vlasnici. Ovako će nas stalno golobradi brokerčići sa kupljenim diplomama vozati od 700-800 unedogled.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $9537 (UP 239)
BPI Average of the T/C routes $16692 (DOWN 55)
BSI Average of the T/C routes $16709 (UP 185)
BHSI Average of the T/C routes $11467 (UP 82)

spala tema na dva posta.
svatko tko kupi dionicu atpl posta :-(((

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10089 (UP 552)
BPI Average of the T/C routes $16704 (UP 12)
BSI Average of the T/C routes $16818 (UP 109)
BHSI Average of the T/C routes $11543 (UP 76)

my,

ATPL ne ide gore jer "nije u fokusu investitora". Svašta se krije iza te rečenice, puno mešeteranja i nemešetarenja, no štaš , takvo je kolo sreće.
Nisu zainteresirani niti burek invsetitori, tek se može zaraditi za koru od štrudle.
Inače, vani DRYS fučrz nikada zeleniji
Extended Hours
4.74 0.10 2.16% as of 08:37 AM EDT on 03/22/11

Iči će gore vjeruj mi, ali lijepo si ovo sročio (istinu) !!
[/quote]

Pričekaj da ekipa iz SUNH i KSST navrate.

10:18:05
ZADNJA TRANSAKCIJA [yawn]

mi smo ipak zemlja slučaj

my,

ATPL ne ide gore jer "nije u fokusu investitora". Svašta se krije iza te rečenice, puno mešeteranja i nemešetarenja, no štaš , takvo je kolo sreće.
Nisu zainteresirani niti burek invsetitori, tek se može zaraditi za koru od štrudle.
Extended Hours

[/quote]

[/quote]
Polako samo…
Prvo treba od ovog trenutno jačeg iskrcivača pokupiti njegove dionice po što nižoj cijeni,a onda tek slijedi rast…
Tak da krajem 4 mj. smo opet na 800,a možda i više..samo da onda opet neki ne zaborave nešto i prodati,te uzeti profit…jer onda opet slijedi ljetna letargija…

Tak da krajem 4 mj. smo opet na 800,a možda i više..samo da onda opet neki ne zaborave nešto i prodati,te uzeti profit…jer onda opet slijedi ljetna letargija…

Tarot, grah, vidoviti Milan, kristalna kugla ? [lol]

PS
Šalim se, možda stvarno bude tako [wink]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Meni cijela situacije više djeluje kao da će dodatno pasti, a ne obrnuto…

my,

Extended Hours

[/quote]

[/quote]
Polako samo…
Prvo treba od ovog trenutno jačeg iskrcivača pokupiti njegove dionice po što nižoj cijeni,a onda tek slijedi rast…
[/quote]

pa nemožeš ti (ili netko drugi) odrediti kad će netko uzeti svoj dio profita. [cool]

Netko se danas izuo, zašto, razlog neznam ali i dalje stojim iza svojih riječi što če se uskoro i dokazati. Rekao sam da ATPL ide UP uz manje korekcije, što je normalno, no trend je uzlazni i polako ali sigurno ide gore. Najgore je kada nekoga uhvati panika pa lupi ovako kao danas ili je pak srazložno smatrao da je nekoliko desetaka tisuća kuna zarade OK. (jedna transakcija 844 kom po 720 kn, vjerovatno kupljeno po 68x kn). No sve je ovo samo pusto nagađanje ..[angry]

I very much love INGRA !!

Aha, pogotovo ovi iz SUNH! Hahah!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close