ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
2.985
63
47,20
48,20
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hocete reci da kolega manipulira fondovskim novcem u privatne svrhe?

Ne razumijem zasto bi se u kracem vermenu trebao dogoditi znacajniji rast na ovoj dionici?

Zato što će kolega upucati prilično fondovskog novca za podizanje cijene da bi mogao dobro prodati svoje dionice kupljene prije neki dan.

P.S. Ako to još do sada niste shvatili, onda nema pomoći… [bye]
[/quote]
Zadnji, koji je to napravio (dionice je kupovala njegova djevojka, jer oni nesmiju na svoje ime imati bilo kakve dionice) "guli" trogodišnju kaznu u Popovači.
Kolega, pripazite šta pišete (ovo vam je dobronamjeran savjet)

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Ma dajte kolege, ovdje je sve čisto ko suza, evo vam članak kao dobronamjeran savjet da više ne kupujete INU ni u primislima. Tamo će biti ošišano podosta naivaca ali to već spada u abecedu ZSE-a. Vaš link
Nadalje, Atlanska i brodari ko da ne postoje, ali zato brate mili Remetinačkih firmi ne fali. Pozdrav i laku noć svima, a poseban pozdrav i naklon časnom Japanskom narodu u trenucima kad ih pogađa nezamisliva tragedija svih tragedija. [pray] [pray]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

A, ti si kao neki opasan frajer kad ovako prijetiš forumašima!? Jesi faca!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ne razumijem zasto bi se u kracem vermenu trebao dogoditi znacajniji rast na ovoj dionici?

Zato što će kolega upucati prilično fondovskog novca za podizanje cijene da bi mogao dobro prodati svoje dionice kupljene prije neki dan.

P.S. Ako to još do sada niste shvatili, onda nema pomoći… [bye]
[/quote]
Zadnji, koji je to napravio (dionice je kupovala njegova djevojka, jer oni nesmiju na svoje ime imati bilo kakve dionice) "guli" trogodišnju kaznu u Popovači.
[/quote]

Guli u Popovači? što je poludio? Znam još takvih koji su pukli na živce zbog dionica, recimo afere Sonic, zare ne Alabama :)?

Nego, nastranu šalu nastranu, zašto se brodari vanka ponašaju vako? kako? pa rastu, al ovi "veliki" poznati, su oko nule il padaju ; DRYS, DSX, Genco. Pokušao sam ih razvrstati po padu/rastu obzirom na terete koje prevoze ali ne vidim uzorak. tako da je većina brodara s "Google water transportation " u plusu a ukupni skor je minus- valjda gledaju ukupne promete pa valjda ovi mali ne mogu zarad velikih , što sam već napisao, podignuti ukupni score.

A, ti si kao neki opasan frajer kad ovako prijetiš forumašima!? Jesi faca!
[/quote]
Cijenjeni kolega
Nikada nikome nisam prijetio, jer karakterno nisam takva osoba. Mišljenja sam da će atpl rasti i bez takvih postova.
p.s. nismo li se mi upoznali na nekom drugom forumu……tamo 2006-2007? Onda znaš tko sam.
Sa štovanjem…….

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Baltic Dry -0,1%
Capesize -0,6%
Panamax -0,8%
Handysize +0,4%
Supramax +0,4%

BALTIC DRY-INDEKSEN I POENG, OG SEGMENTER I RATER (USD):

Dato BDI Capesize Panamax Handysize Supramax
18/03 1.532 9.369 16.821 11.311 16.458
17/03 1.533 9.430 16.950 11.265 16.385
16/03 1.538 9.798 16.983 11.203 16.220
15/03 1.548 10.386 16.994 11.109 16.094

DRYS u preprodaji 1,11 plusa, nakon jučeršnjih 0,44 posto rasta.

jel vidi neko neke subliminirane poruke u tome ( jučer je pretprodaja, tj futures visila na 2,22 gotovo cijelo predotvaranje :))

"Evo ga opet"
Još nije kasno vjerujte mi na riječ kupiti sve i ove po 100 kom, barem prvoga na 132 kn i k tome još dobrano zaraditi !!
LP [angry]

I very much love INGRA !!

Samo da e razumijemo, nisam ja jedan od tih na prodaji ni u kojem smislu. Preporuka.. gledati obrasce i puno čete toga uvidjeti, usput malo EWT-a, a može i fiba. Target vidljiv !!
LP [angry]

I very much love INGRA !!

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM&d=v1

Nije loše.

Ovaj koji je u ponedjeljak prodavao je stvarno bio u panici ili krajnjoj nuždi. Tek sam sada pogledao izvještaj brokera i skužio da mi je nalog za kupnju na 732 kn koji sam imao konstantno otvoren (do otkaza) poklopljen u 10:00:00 po cijeni od 724,50 kn.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close