ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mrgud kupuje (APP) !!

I very much love INGRA !!

nego, jel TA predvidjela i tsunami u japanu?
mislim da cijena atpl trenutno više ovisi o armaturi reaktora u japanu, nego o TA.

@Jethro
Bravo prijatelju,,, samo veselo, ionako če smak svijeta. Ja sam danas izgleda uzalud registrirao auto, kupio sav materijal za kuću, a sad i evo ATPL. Pa kad je bal, neka je BAL ,, počinje fešta kod teta Jule !!
A sad brzinom svjetlosti NAZAD [thumbsup]

I very much love INGRA !!

samo gledam i smijem se iako sam i ja u minusu(ne velikom ,ali minusu) i čekam da mi sjedne lova od kroz koji dan pa da mogu pojačati poziciju,a ozbiljno se mislim izvuć i iz aureusa lovu samo za ovu prigodu,jer kad atpl potegne put gore to će biti bezobrazno puno,pozdrav
ovo je moje osobno mišljenje a ne drukanje,ako netko tako shvaća ja se unaprijed ispričavam,pozdrav [thumbsup]

@Kormilar

Svaka čast prijatelju..
Mrgud sretan,, Mrgud mrzi kad je sretan !!
Kupnja radi kao urica !! [thumbsup]

Skinut mi post, ali narod se ne može pobijediti!!! Ahile naprijed!!!

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

sve burze su trenutno pod utjecajem niza loših vjesti ali ja mislim da će ova katastrofa u Japanu kad se malo stvari smire povećati potražnju što za čelikom zbog obnove porušenih područja što za ostalim sirovinama a vjerojato će se povćati i uvoz žitarica … nije mi drago što se to desilo ali mislim da če kroz neko kraće vrijeme to potaknuti trgovinu …s obzirom da će biti problema sa opskrbom struje vjerujem kako će veliki dio sirovina morati biti nadoknađen uvozom … možda griješim ali neka jednostavna logika govori mi da bi se taj scenario mogao odigrati

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10386 (DOWN 459)
BPI Average of the T/C routes $16994 (DOWN 76)
BSI Average of the T/C routes $16094 (UP 60)
BHSI Average of the T/C routes $11109 (UP 99)

15 March 2011

Baltic Dry Index (BDI) -11 1548

Leconte, vjerojatno si u pravu, samo se moraš strpit jedno max 4 burzovna dana dok se ne iskrcaju brzoprstići, a onda će im udarit u glavu da u vrijeme ovakve katastrofe proizvodna i transportna poduzeća dobivaju na bitnom značaju, pa i hoteli koji u bazenu nemaju radijaciju.
Čemu novac u džepu? Toga se naštampa koliko ima drva u šumi.

– Obnova Japana mogla bi trajati oko pola destljeća, izjavio je Abhas Jha, stručnjak u Svjetskoj banci.

– Za obnovu oštećenih gradova nakon katastrofalnog potresa u Kobeu 1995. Japanu je trebalo nešto manje od pet godina stoga vjerujem da će ovdje biti potrebno najmanje toliko – rekao je Jha za Reuters.

Ahoj hlapci, vidim brod nam tone ! [lol]

Ja sam na žalost potrošio sve što sam imao spremno za dokup. Šteta da nemam više sredstava. Kako stvari stoje, sve mi se čini da ćemo ovdje na bolje dane zaista morati čekati sljedeću godinu.
Šta se mora nije teško.

Inače, TOP 10 je nepromjenjen. Nešto malo je prodavao HFP, ali gotovo beznačajno.

Pozdrav ekipa!

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Jubito,današnji TOP10 ćemo vidit za tri dana i lako moguće da bude i pokoja promjena.Inače,kaže Kostolany da je pad na velikom prometu dobar jer dionice prelaze iz ruku kolebljivih u čvrste ruke…………..Baš me interesira pogled na TOP10 za koji dan.

New Report

Close