Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Majku mu, kada ovako čitam postove, tražim nešto što bi mi ukazalo na pozitivu i kretanje tržišta tj. UP ove dionice. Kod Vas ili je jugo, ili bura, ili je sad potres u Japanu ili kriza u rusiji, pad S&P-a u SAD-u, nisu kupili susjedi auto 308, već 207, valovi veći od 20cm. Sve nešto IZMISLIMO kad je JEBENI PAD… kad če to gore, kad vlada ode, kao i Sanader, opet dole…a u MP3 i burza i dionice i , i, sve !! [angry] [angry]
Kolega…pa čemu ljutnja…na ovoj dionici je bar sve jasno…očito da prije mjesec dana kad je sindikat ovo napucao iznad 800 opet niste izašli, jer naravno htjelo se 900 , 1000 i sl. pa sad možete gledati i žaliti što nemate keša ući po ovim cijenama..al dobro bit ća valjda više sreće idući put..mada razumijem vas..teško je bilo za očekivati da će nakon onakvog izvješća i ovog već par tjedana rasta vozarina dionica padati..al to su specifičnosti ove naše burze…
Jer ovdje pravila i tajming rasta i pada određuju veliki i ako njih pratite i shvatite bar djelomično tad ćete biti jedan od rijeđih koji dobro zarađuju na ovoj burzi..a ako ne ,onda mislim da nema nade za vas da na ovoj našoj čudnoj ( neki bi rekli lopovskoj )burzi zaradite neke veće novce…
Uglavnom trenutno traje akumulacija i traženja dna u ovom valu pada..a onda opet slijedi dizanje ( vjerojatno u 4 mj )i iskrcavanje ovih trenutno akumuliranih količina sa 5-15 % zarade…i tako opet novi krug…dok ne dođe neki veći igrač i malo sindikatu shebe ovu igru,al mislim da ove godine od toga još ništa..
Dakle ove god. bi po meni mogla biti još 3-4 takva vala gdje će se moći bez nekih problema uzeti 10 % i to je to..a ko želi neke veće zarade,morat će u neke druge dionice… [smiley]
Prekrcaj u tijeku……no mercy!!!
nece nitko da opali na 6xx [rolleyes]
@inverter
Opaliti će ne brini,moglo bi biti dosta toga ispod 700 kn.
Nazvat ću se "Evo me opet"
Nisam u ATPL, izašao sam i iz ATPL i iz DLKV, i iz VLDS, čitajte, po meni na vrijeme (svoje vrijeme).
Nego komentirao sam opčenito postove, ne samo kod ATPL nego uopće,,,, crnilo, tinta, smak svijeta pada Jaca, pada vlada, ljudi gladni, pa majku mu, USA pala pa se vratila, EU-švabe, pale pa se vratile, a MI padamo i samo PADAMO, a to sve zbog kako sam naveo…Smradera, vlade, kiše, oblaka, malih ili velikih valića, poskupljenja kruha, pada francuza s Ajf. tornja i sl. Komentari Boss1. Vidim ti si boos i to br 1… super. Tebe to ne zamara…Ti lijepo kupi SAD atpl i sigurno češ biti jednoga dana BOSS: Samo da dodam .. Evo danas ću najvjerovatnije UĆI u ATPL !!
LP svima koliko Vas ima !! Mrgud [angry] [angry]
Nisam u ATPL, izašao sam i iz ATPL i iz DLKV, i iz VLDS, čitajte, po meni na vrijeme (svoje vrijeme).
Nego komentirao sam opčenito postove, ne samo kod ATPL nego uopće,,,, crnilo, tinta, smak svijeta pada Jaca, pada vlada, ljudi gladni, pa majku mu, USA pala pa se vratila, EU-švabe, pale pa se vratile, a MI padamo i samo PADAMO, a to sve zbog kako sam naveo…Smradera, vlade, kiše, oblaka, malih ili velikih valića, poskupljenja kruha, pada francuza s Ajf. tornja i sl. Komentari Boss1. Vidim ti si boos i to br 1… super. Tebe to ne zamara…Ti lijepo kupi SAD atpl i sigurno češ biti jednoga dana BOSS: Samo da dodam .. Evo danas ću najvjerovatnije UĆI u ATPL !!
Možda da pričekate jel ovi lupaju ko ludi.
@Mrgud
Po tvojoj TA već si trebao odavno ući tamo oko 735-740, ali kažeš izašao si na vrijeme, kao i većina ovdje svi su oni izašli na vrijeme, svi dobro žive od dijonica, šatro. Nit je vrijeme za ulazak, jer sve ovo na ZSE je osuđeno na pad i to veći nego prije 2 god. Ovo je šugava burza, šugava država sa još gorim građanima, neradnicima, lopovima i lažovima, stoga strpi se sa bacanjem novaca bit će prilike
Možda da pričekate jel ovi lupaju ko ludi.
[/quote]
Po svemu sudeći ovo bi trebalo biti dno, kuna gore-dole, ali to je to.. i sada se ulazi. ELWAWE svi grafovi ukazuju na to, oscilatori dnevni svi na dnu, Kažem može kuna dvije dole ali vrijeme je da i ova vlada padne !! [angry] Pogledajte kupnja prodaja.. Ovo je dobra kupnja !!
@Mrgud
Po tvojoj TA već si trebao odavno ući tamo oko 735-740, ali kažeš izašao si na vrijeme, kao i većina ovdje svi su oni izašli na vrijeme, svi dobro žive od dijonica, šatro. Nit je vrijeme za ulazak, jer sve ovo na ZSE je osuđeno na pad i to veći nego prije 2 god. Ovo je šugava burza, šugava država sa još gorim građanima, neradnicima, lopovima i lažovima, stoga strpi se sa bacanjem novaca bit će prilike
E za ovo si od mene dobio čistu STOTKU, to sam i ja pričao-pisao. Nema u Rvata TA, EWT, j…š Eliota i Marfa, neka oni pišu knjige tamo odakle su i za svoje a kod nas…. pa i nema knjiga koliko ja znam niti o TA niti o VA osim " BANANA DRŽAVE " koju ćče rusi kupiti, ako se ovako nastavi ZA JEDNU KUNU !! Si vidio Vijeku.. pričekao je da stavim graf… e da je barem on umjesto onoga .. kako se zove.. Čoban… !! (Idi seljaci te trebaju). Zato i pada Atpl jerbo su ceste u blokadi !!
LP