Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
@ Kormilar
Upravo čvrknuo 10 komada po 745
50% ukupnog prometa, pa tko to može u današnje vrijeme krize i besparice. Ja je čekam na 720 sa 50% portfelja (2 kom). [shocked]
50% ukupnog prometa, pa tko to može u današnje vrijeme krize i besparice. Ja je čekam na 720 sa 50% portfelja (2 kom). [shocked]
[/quote]
Posudim ti ja svih svojih 10 pa zašortaj malo ako hoćeš. Meni 10% provizije na zaradu. [lol]
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $5704 (UP 427)
BPI Average of the T/C routes $15912 (UP 434)
BSI Average of the T/C routes $15340 (UP 138)
BHSI Average of the T/C routes $10481 (UP 21)
Nije vraga da se nema municije.. treči val je krenuo na (skoro) svim dionicama. Neznam što se čeka. Jučer, danas je dobar dan za kupnju jer kada krene, bit če to kao npr na DLKV. Dno je dostignuto jučer.
LP [angry]
bil sam na nekom fušu da to malo zatalasam, jer vidim da taj treći val treba malo pogurati
Sve po planu, brodarski indexi idu polako ka oporavku! [thumbsup]
Jubito, lijep post. [smiley]
Pripazi samo na “orijentirana” (s “ije”) i “Dubrovčani” (s velikim slovom “D”) [wink]
Pripazite kad nekoga citirate sa navodnicima da napišete kako je on napisao, dakle "orjentirana" (sa “je”) i "dubrovčani" (sa malo “d”).
[tongue]
Malo sam kopao po strukturi dioničara HPB-a, i vidim da ATPL ima 112 komada. Nije trenutno neka lova, ali me čudi da su svojevremeno kupovali i dionice.
Rast vozarina 2013., cijenu pritišću novi brodovi
Ove godine će na svjetsko tržište biti izbačeni novoizgrađeni brodovi što unatoč rastu potražnje za teretom ne dopušta osjetniji rast cijene prijevoza