[smiley][smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]
ja sam wunderkind, kontradikcija wunderkind! [proud]
Zašto meni nema kalendara. Jel ima neko da je kupovao preko pbz investora a da je dobio???
Ako ste kupovali preko PBZ Investora vaše dionice su evidentirane kod PBZ-a, a tek kad registrirate vlasničku poziciju odnosno skinete ih s PBZ Investora i prebacite na SDA tek onda će i ATPL dobiti podatak da ste vi vlasnik dionica! Ispravite me ako griješim?
bojim se da griješiš jer preko koga god tržiš dionice registrirane su ti kod neke brokerske kuće jedino ukoliko ih ne staviš na slobodnu poziciju što ne znam zašto bi baš neko išo radit
leon swpr:
”
…
Ma ne trebas uopce znati. Techman testira znanje. Steel coilsi, barovi, beamovi i ostalo ne mogu uopce napuniti skladisni prostor jer su im prevelike specificne tezine tako je to potpuno nebitan podatak. Popune samo dno stive i brod je vec na maximalnom gazu. Slicno je i sa ostalim ‘tezim’ teretima poput iron ore-a itd
”
Ma mogu napunit skladisni prostor, drugi par rukava je sto brod nemoze plovit onda.
Moze, moze, samo ti treba malo bijele piture i sve rijeseno[thumbsup]
ja sam wunderkind, kontradikcija wunderkind!
Ajde bolje ti je i da si sam sa sobom u kontradikciji…….zamisli da si npr. Škrti Ujko sa Sunčanog Hvara ili Slonić Tonić koji tek treba izrast u pravog slona, e vidiš to bi bio problem, ovo nije ![thumbsup]
bojim se da griješiš jer preko koga god tržiš dionice registrirane su ti kod neke brokerske kuće jedino ukoliko ih ne staviš na slobodnu poziciju što ne znam zašto bi baš neko išo radit
Mozda ako ocekujemargin call kod lombarda da budu spremne kao novi polog banci, jer brokerima ponekad treba cijeli dan da to obave, a margin call vrijedi na 24h? [tongue]
Mala dioničarska šala..[rolleyes]
Priznajte..prelijepo je zvučalo da bi bilo istinito[shocked]
P.S
Nisam to smio napisati..to je Top secret[angry]
počele su se pisati gluposti na atpl.koga briga za kalendare!!!dajte ljudi,pišite o poslovanju atpl.dajite neke informacije koje če nam pomoći kod kupnje ili prodaje.to šta je neko dobio (ili nije) kalendar to nam neće pomoči da dionica ide up[cool]
počele su se pisati gluposti na atpl.koga briga za kalendare!!!dajte ljudi,pišite o poslovanju atpl.dajite neke informacije koje če nam pomoći kod kupnje ili prodaje.to šta je neko dobio (ili nije) kalendar to nam neće pomoči da dionica ide up[cool]
nemoj tako. Atlanska se istrošila za kalendare..ipak je 4000 tisuće dioničara u pitanju
[shocked]
pitaj kolko košta štampanje takvih kalendara te kvalitete u nekoj tiskari!
ak se mene pita lijepa gesta, al mogli su kad već se trude napravit to kvalitetno! [cool]
kalendar je trebao biti drven, kao i maketa broda sa malim sidrom.Nažalost, nije se moglo ići u tu investiciju zato što je isplaćena dividenda[bye]