Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 9.408 | 192 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
ako krenu nemiri u Indiji ili Kini od BDI na 100 bodova
[/quote]
E onda ćemo kupit dva tri šatla i vozit turiste u svemir, čistije i isplativije od prijevoza rudače. Cijena jedne karte 100-tinjak milijuni dolari. A sad ćeš ti reć a što ako se šatlu zamaste svjećice pa ostane u orbiti…. Ova dionica sa ovakvim trejdi za ga burek i bjež pesimistima uistinu nema budućnosti. [bye]
E vo idanas vremenske nepogode ,,,,kolega ima se šta vozit kamen ,,,,,voda i radnici tj građevinci,,,sad bez šala čekam još neke kolege i vidim da sam i ja mogo biti sa njima ,,,,,Pomogo mi sv.Vlaho.teška je ta kuna koja se zarađiva u npr Libij i dalje.Ipak mi sjedimo i uživamo.Danas bi mogli malo i potegnut. [thumbsup]
ako krenu nemiri u Indiji ili Kini od BDI na 100 bodova
[/quote]
E onda ćemo kupit dva tri šatla i vozit turiste u svemir, čistije i isplativije od prijevoza rudače. Cijena jedne karte 100-tinjak milijuni dolari. A sad ćeš ti reć a što ako se šatlu zamaste svjećice pa ostane u orbiti…. Ova dionica sa ovakvim trejdi za ga burek i bjež pesimistima uistinu nema budućnosti. [bye]
[/quote]
nafta u londonu na 117$
Kad si pod strahom nećeš niti jednu pametnu odluku donijeti, a vidim da si cijeli isprepadan. Za pametnu odluku trebaš znati koliko će nafta u Londonu stajati sutra, preksutra itd. koliko je danas to je već prošlost, a za to znati treba imati treće oko. Oni koji ga imaju drmaju svijetom. Nažalost naša Jadra ima samo jedno, a i mnogi ovdje, bez uvrede, to je tako. [rolleyes]
trebala je atlanska na brzinu poslati jedan brod po ekipu u libiju i dobro zaradit !
Ja prodao ATPL i kupio Korf po 51,xx pa bumo vidli.
Tko ne riskira ne profitira. Ja sam gledao KORF na puno nižim razinama i nisam ima muda ući, šteta, a zaista je bio jako podcijenjen, posebno u odnosu na SNHO.
Panamaxi danas na t/c od 4-6 mjeseci na app. 17000, nema potopa kako bi neki željeli,a svjetska trgovinska razmjena je prošle godine rasla za 15% u odnosu na 2009. Za ovu godinu analitičari predviđaju rast trgovine za 11%. [thumbsup]
Tko ne riskira ne profitira. Ja sam gledao KORF na puno nižim razinama i nisam ima muda ući, šteta, a zaista je bio jako podcijenjen, posebno u odnosu na SNHO.
Panamaxi danas na t/c od 4-6 mjeseci na app. 17000, nema potopa kako bi neki željeli,a svjetska trgovinska razmjena je prošle godine rasla za 15% u odnosu na 2009. Za ovu godinu analitičari predviđaju rast trgovine za 11%. [thumbsup]
[/quote]
Prodao sam Atpl i neki dan po 792i kupio Korf po 48 kn.
Više nemam Atpl,izašao sam s gubitkom.
bid/ask izgleda kao da je sutra sjednica Nadzornog na kojoj se odlučuje o dionicama
😉
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/55XSX9YLPczIgddbILOZuQ==.pdf
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $4827 (DOWN 512)
BPI Average of the T/C routes $14533 (DOWN 257)
BSI Average of the T/C routes $14242 (UP 292)
BHSI Average of the T/C routes $10175 (UP 77)