ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Techman: ” deimos: ” Techman: ” zvone101: ” evo i malo podataka o zadnjoj uzdanici: ” Podatci su super i vrlo korisni. Vjerujem da ce sve neodlucne ulagace uvjerit da trebaju kupiti bas ovu dionicu. Malo me muce one kubne stope ali prezivit cu. [huh] ” 1000 kubnih stopa = 28,31 m3 [tongue] ” Super a sad izracunaj koliko u kubnu stopu stane steel coilsa. Puno ces mi pomoc. [thumbsup] ” Za to bi trebao znati kolko tih cega li vec stane u m3… [wink] Ili u dm3 (litru) ako je nesto sitno.

Ma ne trebas uopce znati. Techman testira znanje. Steel coilsi, barovi, beamovi i ostalo ne mogu uopce napuniti skladisni prostor jer su im prevelike specificne tezine tako je to potpuno nebitan podatak. Popune samo dno stive i brod je vec na maximalnom gazu. Slicno je i sa ostalim ‘tezim’ teretima poput iron ore-a itd

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Evo i ja sam jučer dobio Atlant i kalendar i moram priznati baš me onako od srca razveselilo…..[thumbsup]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Zašto meni nema kalendara. Jel ima neko da je kupovao preko pbz investora a da je dobio???

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Dobio i ja jucer [proud]. Svaka cast, tak to prave firme rade.

Ja kupovao preko investora i dobio sipak. Bice PBZ dobio [cool]

Jučer stigao kalendar i upisnica za 10 dionica po nominali[thumbsup]!!!!

može li objašnjenje ovoga?? 10 dionica po nominali!!

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

gogo1: ” Jučer stigao kalendar i upisnica za 10 dionica po nominali[thumbsup]!!!! ” može li objašnjenje ovoga?? 10 dionica po nominali!!
[/quote
hoćeš kupit od mene? povoljno prodajem.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

gogo1: ” Jučer stigao kalendar i upisnica za 10 dionica po nominali[thumbsup]!!!! ” može li objašnjenje ovoga?? 10 dionica po nominali!!

To je samo za one koji su dioničari ATPL preko 15 godina.
Recimo kao svojevrsna nagrada za vjernost. (ali po zakonu se ipak mora uplatiti po nominali)

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

Ma ne trebas uopce znati. Techman testira znanje. Steel coilsi, barovi, beamovi i ostalo ne mogu uopce napuniti skladisni prostor jer su im prevelike specificne tezine tako je to potpuno nebitan podatak. Popune samo dno stive i brod je vec na maximalnom gazu. Slicno je i sa ostalim ‘tezim’ teretima poput iron ore-a itd

Ma mogu napunit skladisni prostor, drugi par rukava je sto brod nemoze plovit onda.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

the profa: ” gogo1: ” Jučer stigao kalendar i upisnica za 10 dionica po nominali[thumbsup]!!!! ” može li objašnjenje ovoga?? 10 dionica po nominali!! ” To je samo za one koji su dioničari ATPL preko 15 godina. Recimo kao svojevrsna nagrada za vjernost. (ali po zakonu se ipak mora uplatiti po nominali)

Gdje mogu naći službenu informaciju o ovome?
Hvala.

gogo1: ” the profa: ” gogo1: ” Jučer stigao kalendar i upisnica za 10 dionica po nominali[thumbsup]!!!! ” može li objašnjenje ovoga?? 10 dionica po nominali!! ” To je samo za one koji su dioničari ATPL preko 15 godina. Recimo kao svojevrsna nagrada za vjernost. (ali po zakonu se ipak mora uplatiti po nominali) ” Gdje mogu naći službenu informaciju o ovome? Hvala.

bok jel to znači da je neki esop u igri il o čem se tu radi

Postanite Eu-robovi

Bolje da šutiš wunderkind da se opet ne nađeš u kontradikciji, e onda si se namjerio na druga Tita, partiju i Titove pionire a to ti baš nije dobro…..[cool]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close