ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 03:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

što je bilo sa prodajom polovnjaka,izgleda da se situacija mijenja [wink]

misli lokalno, djeluj globalno. 😉
bilo bi dobro prodati ih uskoro po dobroj cijeni….situacija ide na bolje i treba nači kupca sada kad se uvjeti poslovanja popravljaju….netreba ni napominjati kako bi se prodaja lijepo odrazila na rezultat za prvi kvartal…..
[/quote]
A da prodaju avione i hotele i vrate se glavnom poslu?
Čisti lokal patrioti, podsječaju me na Adris.
[/quote]

I noga u guzicu je korak naprijed

da su pametni pripremali bi se za privatizaciju Jadroplova… nema boljeg kupca od nekog iz struke

Neko iskrcaje, taman smo počeli lijepo rasti i onda neko poklopi, ima li tko ideju tko je taj? Može možda TA za ATPL; bio bih zahvalan.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Gle moji brodari zapeli utisno ,i sad se mislim šta je uzrok ili manja dividenda ove godine i šta li oni prevoze šečer, kamenje,naftu moram ubrzo tražit od uprave šta mi to naj više izvozimo a šta uvozimo.I baš si razmišljam kad ču ja plovit po tom našem kanalu (DUNAV Sava) i kako čemo ga lipo nazvat Dusamax a virovatno ču ito doživit a i upravi bi savjetovo neka oni meni lipo daju dionice ove godine umisto šoldi ili da ostave mogučnost biranja ,iskreno bojim se poreza a za ATPL se nebojim . [wink]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

bilo bi bolje da nema nikakve dividende…neka samo pametno ulože novac pa ćemo se mi namiriti iz cijene dionice…ovak dobiješ dividndu od 20 kuna a cijena ti padne za 40…i još ti poslije država traži porez

Dividenda se lijepo vidi, a dionica ako ode dole ja dokupim, a ode gore ja prodam. Na ovim razinama gledam pa je dividenda kao kamata na oročenje.

Kad ide dividenda otprilike???

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

http://www.mojedionice.com/fund/KalendarDividendi.aspx?god=2010,,,,Evo kolega nadam se da če nas obavjestit ,vidim da niko ne komentira. [cool]

http://www.mojedionice.com/fund/KalendarDividendi.aspx?god=2010,,,,Evo kolega nadam se da če nas obavjestit ,vidim da niko ne komentira. [cool]

neznam šta si htio reči.

čovik pita kad je dividenta otprilike,,,i niko mu neče odgovorit vidim da se neki još nisu otriznili,,, [lol]
vjerovatno če sutra,jer ide šije šete,,,,, [wink]

Kad ide dividenda otprilike???

Kad je budu predložili, a nakon toga kad je budu izglasali !
Za sada još ništa od toga nismo čuli, dakle – ne zna se da li će je biti, a kamo li kada će biti !

halfte trinken, halfte Šarcu geben

pa ljudi ne uzimate valjda ovu dionicu zbog kikirikija od 10 ili 15 kuna dividende, zaboravite dividendu, ili prodajte ATPL i kupite HT ako vam je do dividende ili se strpite dok vozarine panamaxa ne budu opet 30k, onda će biti pitanje samo da li dividenda bude 100 ili 150.

New Report

Close