Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
misli lokalno, djeluj globalno. 😉
bilo bi dobro prodati ih uskoro po dobroj cijeni….situacija ide na bolje i treba nači kupca sada kad se uvjeti poslovanja popravljaju….netreba ni napominjati kako bi se prodaja lijepo odrazila na rezultat za prvi kvartal…..
[/quote]
A da prodaju avione i hotele i vrate se glavnom poslu?
Čisti lokal patrioti, podsječaju me na Adris.
[/quote]
Neko iskrcaje, taman smo počeli lijepo rasti i onda neko poklopi, ima li tko ideju tko je taj? Može možda TA za ATPL; bio bih zahvalan.
Gle moji brodari zapeli utisno ,i sad se mislim šta je uzrok ili manja dividenda ove godine i šta li oni prevoze šečer, kamenje,naftu moram ubrzo tražit od uprave šta mi to naj više izvozimo a šta uvozimo.I baš si razmišljam kad ču ja plovit po tom našem kanalu (DUNAV Sava) i kako čemo ga lipo nazvat Dusamax a virovatno ču ito doživit a i upravi bi savjetovo neka oni meni lipo daju dionice ove godine umisto šoldi ili da ostave mogučnost biranja ,iskreno bojim se poreza a za ATPL se nebojim . [wink]
bilo bi bolje da nema nikakve dividende…neka samo pametno ulože novac pa ćemo se mi namiriti iz cijene dionice…ovak dobiješ dividndu od 20 kuna a cijena ti padne za 40…i još ti poslije država traži porez
Dividenda se lijepo vidi, a dionica ako ode dole ja dokupim, a ode gore ja prodam. Na ovim razinama gledam pa je dividenda kao kamata na oročenje.
http://www.mojedionice.com/fund/KalendarDividendi.aspx?god=2010,,,,Evo kolega nadam se da če nas obavjestit ,vidim da niko ne komentira. [cool]
http://www.mojedionice.com/fund/KalendarDividendi.aspx?god=2010,,,,Evo kolega nadam se da če nas obavjestit ,vidim da niko ne komentira. [cool]
neznam šta si htio reči.
čovik pita kad je dividenta otprilike,,,i niko mu neče odgovorit vidim da se neki još nisu otriznili,,, [lol]
vjerovatno če sutra,jer ide šije šete,,,,, [wink]
Kad ide dividenda otprilike???
Kad je budu predložili, a nakon toga kad je budu izglasali !
Za sada još ništa od toga nismo čuli, dakle – ne zna se da li će je biti, a kamo li kada će biti !