ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jedno lagano pitanje
u kojoj se rubrici u FI pise nabavka kupnja brodova i jel to vec knjiženo il to možemo očekivati u ovom izvješću koje slijedi
hvala

Postanite Eu-robovi

evo opet smo krenuli zestoko sa brodarima u usa
drago nam je da nasa konkurencija napreduje jer nam to govori gdje cemo i mi uskoro
http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS%5Bthumbsup%5D

Postanite Eu-robovi

BPI pada , BSI se dobro drži.

A “Jadran” izašao iz dokovanja !!!

deimos:

Techman: ” zvone101: ” evo i malo podataka o zadnjoj uzdanici: ” Podatci su super i vrlo korisni. Vjerujem da ce sve neodlucne ulagace uvjerit da trebaju kupiti bas ovu dionicu. Malo me muce one kubne stope ali prezivit cu. [huh] ” 1000 kubnih stopa = 28,31 m3 [tongue]

Super a sad izracunaj koliko u kubnu stopu stane steel coilsa. Puno ces mi pomoc.
[thumbsup]

Za to bi trebao znati kolko tih cega li vec stane u m3… [wink] Ili u dm3 (litru) ako je nesto sitno.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

BDI

ja danas dobio samo kalendar… A gdje je “Atlant”?[sad]

http://www.successfultrader.info

Chippo, Atlant se salje samo dugorocnim investitorima. Priznaj da si daytradao sa ATPL .

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Jučer stigao kalendar i upisnica za 10 dionica po nominali[thumbsup]!!!!

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

chippo, ispod 5 kom. šalju samo kalendare[cool]

Chippo, Atlant se salje samo dugorocnim investitorima. Priznaj da si daytradao sa ATPL .

Evo ja priznam da sam daytradeao i dobio samo kalendar [embarass]

chippo, ispod 5 kom. šalju samo kalendare[cool]

Ali ovo nije istina[proud]

Mislim, ne šalju ni za više kalendare ni za više od 5 komada, ali valjda zbog daytradeanja [yawn]

New Report

Close