I sta kazete na FI:
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/ATPL-fin2010-1Y-NotREV-K-HR.pdf
FI u skladu sa najavama članova Uprave i mojim očekivanjima, čak i nešto bolje od očekivanja.
Jedino mi nije jasno što je onaj Zeno SInger laprdao o dobiti aviokompanije. Taj mi lik uopće nije jasan i ni malo mi se ne sviđa.
Firma koja ima 927.214.000,00 kuna prihoda ostvari dobit 39.674.000,00. Dužno poštovanje ali mislim da je dobit doživjela face lifting.
Prije EBITDA je preko 100 mKn. Ocekivao sam potop, tako da je sto se mene
tice, OK FI.
Malo mi je cudno da na place odlazi 30% prihoda …
bitno manja dobi od najavljene..
Prije EBITDA je preko 100 mKn. Ocekivao sam potop, tako da je sto se mene
tice, OK FI.
Malo mi je cudno da na place odlazi 30% prihoda …
Ricardo druže stari. To good to be truth.
Nije mi jasno što ne prodaju taj Dubrovnik Airline a i hotele ako nisu u stanju poslovati s dobiti… kako hotel u Dubrovniku ne može poslovati s dobiti?… jadna li nam majka ako u Dubrovniku nije isplativo imati hotel, kako li je tek drugdje na obali?
Ja bih to sve lijepo prodao pa za te novce kupio Jadroplov i bavio se samo pomorstvom…onaj Zeno Singer vjerojatno ima plaću nekoliko desetaka tisuća svejedno što nije kune zaradio s tim avionima.
Što se pomorstva tiče ja sam izvješćem zadovoljan ali ovo stvaranje gubitaka na avionima i hotelima mi već ide na jetra…
Nije mi jasno što ne prodaju taj Dubrovnik Airline a i hotele ako nisu u stanju poslovati s dobiti… kako hotel u Dubrovniku ne može poslovati s dobiti?… jadna li nam majka ako u Dubrovniku nije isplativo imati hotel, kako li je tek drugdje na obali?
Ja bih to sve lijepo prodao pa za te novce kupio Jadroplov i bavio se samo pomorstvom…onaj Zeno Singer vjerojatno ima plaću nekoliko desetaka tisuća svejedno što nije kune zaradio s tim avionima.
Što se pomorstva tiče ja sam izvješćem zadovoljan ali ovo stvaranje gubitaka na avionima i hotelima mi već ide na jetra…
E zbog toga ja davno napustio gospare,nekako mi je Jadroplov bolja opcija.
.