ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 21:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sudeči po slavlju i atmosferi – sutra idemo preko 1000!

Kakvo slavlje, atmosfera..sam preskočio ili previdio nešto,,,usput lijepi pozdrav svima..u igri sam ponovno !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

sudeći prema slavlju i atmosferi idete vi sutra na 700

Prodavao sam ja ATPL po 3700, KODT po 5900 i VIRO po 1600 i opet ću

Ne razumijem ćemu slavlje.
Hajduk slavi i pored današnjeg poraza i to razumije.
Što vi kao vlasnici dionica ATPL slavite kada je dnevni čarter u spotu ispod 13.000 US$.
Znaći da se dnevno puši barem 7.000 $ po brodu.Avioni i hoteli su sezonski gubitaši.Da li znate da je nafta skuplja 50% nego lani,
a BDI gotovo na polovini prošlogodišnjeg.Sadašnja situacija za brodare očajna,a ovi plačenici
novinari pišu hvalospjeve o rastu BDI.
A što u utorak.Potop nakon izvješća.
Burek investitori ne kupujte ATPL prije kvartalnog izvješća i ne dozvolite da vas veći igraći nakrcaju.Oprez je majka mudrosti.

Ja sam ovo odlučio čekati na 600 do 650 oko prvog svibnja sa kvartalnim izvješčem 2011.

Ja sam ovo odlučio čekati na 600 do 650 oko prvog svibnja sa kvartalnim izvješčem 2011.

Ajd napokon glas razuma.

Ovih $13000 sto pises je jos dobra cijena. Prije par dana je Sveti Vlaho vozio za $5000 po danu. Kako voze ostali brodovi, mozemo samo pogadjati.

Poslije godisnjeg izvjesca, kod cije objave ce se pametni iskrcati, samo prema dolje…

gospon Lopina.

– ne kužim zašto bi ju čekali na ovim cijenama ???
– jer ako nije dobra na 800kn onda sigurno nije dobra ni na 650kn.

– zar vam nije bolje umjesto čekanja na 650kn da bi kupili samo jednu dionicu ATPL kupiti 65 dionica Đakovštine i tamo u miru čekati izvješće.

– I love this game.
Pozdrav !

…Zar to nije šteta , sad prodati, dok su već svi odradili svoj rast…

dok su svi odrađivali rast, atpl je odrađivala pad. kad bi narasla 40%, došla bi na točku gdje su druge dionice počele rasti… jako puno dionica atpl je protrgovano na dosta nižim razinama. hrvatsko tržište kapitala i stanje brodara su kao piva na štok . betonirani smo za veća odstupanja. em nelikvidnost, em trč-u-ht-po-dividendu (svojevrstan odljev), em bdi koji je (kako mi se čini) slučajno živnuo kao što i mrtvac živne nakon udara defibrilatorom…
barem na neko vrijeme.
dao bog da griješim. kako mi se čini, griješim samo kad donosim odluke, ali ne i kad analiziram kakve su konsekvence već donešene odluke :-(((

ivana molim te nemoj lopini više spominjati đakovštinu(to mu je rak-rana) i ingru,dionice koje su ga proslavile,samo neka on kiseli lovu u njoj,a mi se držimo perspektive a ne nekih livih firmi bez budućnosti…

-Haduk živi vječno…

@lopina

Tko čeka…………ka

ma to malo hrvatski jal progovara

a sad bi oni koji su malo zakasnili a bilo je vremena za ukrcaj, stajala je atpl na vezu mjesecima ukrcali se na brod

ma može uvijek ali s malo skupljom kartom

mi smo ipak zemlja slučaj

Na stranicama Atlantske ne može se pogledati rubriku "Novosti" (do prije dva dana se moglo). Ili preko vikenda uređuju postojeće stranice ili će sutra ujutro objaviti nekakvu vijest (čitaj: o mogućoj dividendi)…

sinoć sam sanjao dividenda 110 kn [lol]
kad sanjaš dividende onda znaš da si fokusiran 100% [huh]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@lopina

Tko čeka…………ka

nisam slućajno rekao oko prvog svibnja,tada izlaze kvartaln0 izvješće.kakvo će biti-
Pošlo je mjesec i po tj pola ovog kvartala sa najnižim vozarinama od prosinca 2008.
Dakle,sada je lošije nego prošli kvartal.Ovo buregđije ne trebaju kupovati,naroćito,dok ne izađe
kvartalno izvješće.Logično,biti će očajno,a sadašnje stanje još očajnije.
Ne dozvolite sindikalistima da vas nakrcaju ATPL koja je dobra firma,ali u ovom trenutku skupa dionica.Evo počeli su pisati o skoku BDI.Ludilo .Prije su pušili 10.000 $,a sada malo manje,recimo
9.000.
Čuvajte svoj novac,naročito mali ulagači.

@lopina

Tko čeka…………ka

nisam slućajno rekao oko prvog svibnja,tada izlaze kvartaln0 izvješće.kakvo će biti-
Pošlo je mjesec i po tj pola ovog kvartala sa najnižim vozarinama od prosinca 2008.
Dakle,sada je lošije nego prošli kvartal.Ovo buregđije ne trebaju kupovati,naroćito,dok ne izađe
kvartalno izvješće.Logično,biti će očajno,a sadašnje stanje još očajnije.
Ne dozvolite sindikalistima da vas nakrcaju ATPL koja je dobra firma,ali u ovom trenutku skupa dionica.Evo počeli su pisati o skoku BDI.Ludilo .Prije su pušili 10.000 $,a sada malo manje,recimo
9.000.
Čuvajte svoj novac,naročito mali ulagači.
[/quote]
ingra je mnogo bolji izbor reci nam [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close