ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Krenuo ovaj BDI, treba se samo na vrijeme ukrcat….

Baltic Dry +3,7%
Capesize +12,1%
Panamax +3,4%
Handysize +1,6%
Supramax +1,1%

Baltic Dry +3,7%
Capesize +12,1%
Panamax +3,4%
Handysize +1,6%
Supramax +1,1%

O’la laaaa… vidim da vam više ne trebam [lol]

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $7149 (UP 770)
BPI Average of the T/C routes $12971 (UP 427)
BSI Average of the T/C routes $11837 (UP 126)
BHSI Average of the T/C routes $9571 (UP 151)

O’la laaaa… vidim da vam više ne trebam [lol]

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $7149 (UP 770)
BPI Average of the T/C routes $12971 (UP 427)
BSI Average of the T/C routes $11837 (UP 126)
BHSI Average of the T/C routes $9571 (UP 151)

Ma tko to kaže… [thumbsup]

LP svima, i samo graf !!

I very much love INGRA !!

LP svima, i samo graf !!

ispod 800 teško da ide, odbili se i krećemo gore.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@Kliring
Nema više dole !!
LP

I very much love INGRA !!

Prodaja ne posustaje, koji kreteni, da se malo povuku već bi "uzletili". Sreća da su u Upravi svojedobno, uz bolne ožiljke, odustali od onog cape size broda, "potopio" bio nas.

Pa, zar bi je sad prodavali ? Sad- kad ste tako dugo čekali da se riješi situacija s većim vozarinama, tj. sad – kad je Uprava pred novom uspješnom godinom?….Zar to nije šteta , sad prodati, dok su već svi odradili svoj rast, a ova dionica čeka svojih pet minuta, a nalazi se u portfeljima svih respektabilnih ulagača????

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ovo neće ni da raste ni da pada kako spada. baš sam je mislio nakupovati na 750 za brzih 10% al me zeznuo Maričić.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Neka nama atlanske ja bi želio svi koji nevjeruju u ovu dionicu neka prodaju dionicu i stave na google,mi tu ostajemo ,a vi gledite u gledalicu kako mi kupujemo ,prodaje nema ispod 2000kn .živio sindikat mornarima mirno more i srean put. [thumbsup]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Prodaja ne posustaje, koji kreteni, da se malo povuku već bi "uzletili". Sreća da su u Upravi svojedobno, uz bolne ožiljke, odustali od onog cape size broda, "potopio" bio nas.

Ako volite brodare bolja opcija vam je JDPL,ionako vas je previše ovdje.Gužva je prevelika,tamo je bolji komoditet.
Nije nagovor već opaska,davno sam se pozdravio s gosparima,sve najbolje i mirno more.

obožavam strvine-posebno ovce

New Report

Close