Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
BDI nazad u minus danas?
http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx
pa neće danas padat nakon što je stagnirala do besvjesti. nakon 790 bio je čisti buy. sad nema nazad.
Kolega, prešli smo Crobex 2320. Kaj sad? Jeste li sad malo opterećeni? Slijedi li sad rast?
Ili ste još uvijek skeptični?
[/quote]
Još uvijek blago opterećen.
Slušajte vi kol.Lacontia evo on se sječa kad smo prodavali opeku,meni se više sviđaju zlatne opeke ,rado bi se sjetio vrečice i cigle ……zakasnili [lol]
BDI nazad u minus danas?
http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx
neće današnji BDI u minus (to jest možda i hoće, tko zna, ali ne iz istog razloga kao futuresi), to je samo reakcija na dizanje kamatnih stopa u kini. kao uostalom i jučerašnji pad brodara u USA.
Nije baš da su u blokadu ušli brodari. Treba nam više ovaca…
Zar ima razloga da odu u blokadu?
Dva dana rasta BDIa nakon dva tjedna poniranja sumnjam da bi trebao biti razlog za euforiju…Bulltrap
Mislim da su očekivanja cijene iznad 830 nerealna…dovdi je već ugrađena dividenda a iznad ići triba dosta dugo rast BPI….
Kairo: Proširili se prosvjedi
Prosvjedi protiv egipatskog predsjednika Husnija Mubaraka nisu popustili, kako je počelo posljednjih nekoliko dana, nego su danas dobili novi zamah. Prosvjednici i dalje okupiraju trg Tahrir, 16. dan za redom, a otišli su i nekoliko blokova dalje te blokirali ulaz u parlament. Šire se prosvjedi i van glavnog grada – 6.000 radnika Sueskog kanala počelo je sa štrajkom, a nepotvrđene informacije govore o štrajkovima i tvorničkim nemirima diljem zemlje. I Washington postaje sve stroži – pozvali su egipatsku vladu da ukine 30-godišnje izvanredno stanje te prestane s maltretiranjem novinara i aktivista. BBC, Huffington Post…(09.02.2011)
Hoće li se ovo odrazit na vozarine? članak je na Monitoru
Kairo: Proširili se prosvjedi
Prosvjedi protiv egipatskog predsjednika Husnija Mubaraka nisu popustili, kako je počelo posljednjih nekoliko dana, nego su danas dobili novi zamah. Prosvjednici i dalje okupiraju trg Tahrir, 16. dan za redom, a otišli su i nekoliko blokova dalje te blokirali ulaz u parlament. Šire se prosvjedi i van glavnog grada – 6.000 radnika Sueskog kanala počelo je sa štrajkom, a nepotvrđene informacije govore o štrajkovima i tvorničkim nemirima diljem zemlje. I Washington postaje sve stroži – pozvali su egipatsku vladu da ukine 30-godišnje izvanredno stanje te prestane s maltretiranjem novinara i aktivista. BBC, Huffington Post…(09.02.2011)
Hoće li se ovo odrazit na vozarine? članak je na Monitoru
mislim da ne,suez je puno bitniji naftu nego za rasuti teret
Suez Canal Closure Would Impact Saudi, Iran Oil Most, IEA Says
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=ajjMlsXhvYJw
Mislim da su očekivanja cijene iznad 830 nerealna…dovdi je već ugrađena dividenda a iznad ići triba dosta dugo rast BPI….
Pa ti si pravi znalac….
1.746.519,36kn prometa u prvih sat vremena trgovanja (a ne tonemo) to dugo nisam vidio na ovoj dionici.
Hm,vrlo čudna situacija…atlantska prometom debelo najjača na burzi,ne sjećam se kad je to zadnji put bilo i još dobro raste,bez obzira što je vani sve u crvenom…
Očito je da imamo vrlo jakog kupca sa nekom insajd info,valjda o izvješću i dividendi,jer realan razlog za ovakvo iznenadno pumpanje ja ne vidim..
Il možda trezor kupuje ?
Hebate, pa ovaj niže stotice po bidu ko da ih ima na kamione..
Ništa , nema još prodaje prije izvješća…a onda ćemo vidjet.