ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 13:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Samo po asku, očito da su Kinezi krenuli s naruđbama poslje njihove Nove godine.

Sad će BDI skakat, a trebala bi i ATPL,
sutra i ja ulazim, nisan htio danas, prekupljeno je, sutra prosjećna oko 793,xx
Vidimo se sutrana otvaranju [cool]

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

ja istovario 25%. baš ubo ulaz prije dva dana.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Nevjerovatno je kako griješiš, onaj tko nije na vrijeme kupio svakako je to trebao danas učiniti.
Sutra na otvaranju minimalno 1830.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Samo po asku, očito da su Kinezi krenuli s naruđbama poslje njihove Nove godine.

[/quote]

čisto sumnjam da ćeš sutra kupiti jeftinije nego danas…pogotovo nakon 14,30 kad izađe BDI koji je vjerujem u fazi oporavka…osim toga sutra će mnogi željeti uhvatiti vlakić, ATPL kad raste je uvijek u fazi prekupljenosti… osobno mislim da do 850 neće biti zastoja, zatim malo hlađenja oscilatora pa put prema 900….vjerujem i da će izvješće izaći u pravom trenutku što će dodatno pomoći da privuče neodlučne

Nevjerovatno je kako griješiš, onaj tko nije na vrijeme kupio svakako je to trebao danas učiniti.

[/quote]

čuj ako želiš ušparati proviziju ja ti prepustim moje po 1800 [thumbsup]

[/quote]

čuj ako želiš ušparati proviziju ja ti prepustim moje po 1800 [thumbsup]
[/quote]
830 kolega [lol]

[/quote]

čisto sumnjam da ćeš sutra kupiti jeftinije nego danas…pogotovo nakon 14,30 kad izađe BDI koji je vjerujem u fazi oporavka…osim toga sutra će mnogi željeti uhvatiti vlakić, ATPL kad raste je uvijek u fazi prekupljenosti… osobno mislim da do 850 neće biti zastoja, zatim malo hlađenja oscilatora pa put prema 900….vjerujem i da će izvješće izaći u pravom trenutku što će dodatno pomoći da privuče neodlučne
[/quote]
Mislim da smo sutra jako blizu 900 kuna.

Ekipa, znam da smo dugo i strpljivo čekali da se ovdje nešto pozitivno dogodi, ali nemojte pretjerivati, nema (još) mjesta euforiji !
Današnji rast treba ipak malo čvršću potvrdu idućih dana, iako nema sumnje da je na pomolu optimističniji scenarij.

I zato,
sretno Leconte, smootko, malibu, kuster15, flyer, Kukumar, boss1, KT1R2, Jethro, milusic, Kormilar, hugh, gardist, ivano7, maratonac, PersJesus i drugi vjerni imatelji ATPL – članovi ovog topica kojih se nisam sjetio spomenuti !

[cool]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Hmm..

Zasto bi cijena rasla sada kada BDI raste, ako nije padala kada je BDI padao? [undecid]

Ja ne ulazim dok je cijena ovako visoko.

Dividendu mozete ocekivati max 40kuna, dakle jedva 5% od sadasnje cijene.

dividenda od 40,oo kn bila bi vrlo dobra nagrada dioničarima…..a to što bi to bilo 5% od sadašnje cijene je vrlo dobar div. prinos a uz to je bitno i kakva če dividenda i poslovanje biti sljedečih godina…..u svakom slučaju odlična cijena za ulaz onih koji vjeruju u brodare a kada poslovanje bude bolje a dividenda veča koliki če onda div. prinos onima koji sada kupe????….
loša vam je matematika to što ste napisali…..što bi trebala pasti na 400,00 pa da dividenda bude 40,00 kn a prinos 10% na tu cijenu?……samo sanjajte i nemojte ulziti dok je dionica ovako "visoko" več kupite dok bude još više…….

2009 sam nakrcao 80% i od tada čekam i čekam, ali mislim da je ono što sam čekao. Recesija prolazi, BDI raste sa dna , dividenda će biti 8% i eto nas na 1300-1400 u par mjeseci. 🙂

A ja jučer mislio krenuti u totalnu rasprodaju i otić na tečaj za pastira. Kako čovjek lako može postati naivan a u ruci drži sveti gral. Nešto se veliko skriva u ovoj dionici, imam hebeni feeling, i svaki puta kad prođem Stradunom i vidim one zidine naježim se od divljenja i poštovanja. To pruža ljepotu i daje SIGURNOST svakome tko se nađe u starom gradu. Jedan od energetski najpozitivnijih gradova, a Sveti Vlaho i naša mučenica Atlanska Plovidba simboli su te ljepote i snage. Ovdje se pisala i pisati će se povijest. Sve ostalo je dječji vrtić. [thumbsup]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Mislim da po količini protrgovani dionica se može izvesti zaključak da je ATPL IN…a dividenda bar 50 kn….

New Report

Close