ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 03:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

GRICNI GRICNI 850:)))

Sutra ako futuresi za BDI budu ovako zeleni kao danas, mislim da nam slijedi blokada….

Vau …5% u jednom danu….ko da se opet vraćaju oni stari dani…mislim da fondovi ovo više neće pustit ispod 800….
Idemo do 900….

ovo je super da postoji ovakva dionica,kad se fino odradi rast,prodaš sa 20-50% zarade,i ukrcaš se u ingru.

Znas sta je jos bolje? Pobjeci iz Ingre dok je vrijeme i kupiti ATPL koji ce ti donijeti finu zaradu.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Samo po asku, očito da su Kinezi krenuli s naruđbama poslje njihove Nove godine.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

A šta ako neko izvadi kufer pa počne kupovat …ode to u nebo . [wink]

Znalci može pitanje. Kakve su šanse da tvrtka aktivira kupnju!

Eto samo je trebalo pričekati prestanak pada vozarina. Drago mi je da se ATPL vraća, ali za prelazak 1000kn ipak mislim da će vozarine morati potegnuti još dosta gore.

jbg ..kad nam predsjednik uprave ne odlazi na ručak u Crnu Goru…

ovo je super da postoji ovakva dionica,kad se fino odradi rast,prodaš sa 20-50% zarade,i ukrcaš se u ingru.

ja ne izlazim dok ne napravi 100% … ako može IGH na temelju rekla kazala možemo i mi… [wink]

http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7105:improved-market-conditions-to-help-ship-acquisitions&catid=45:top-story-a&Itemid=105

A šta ako neko izvadi kufer pa počne kupovat …ode to u nebo . [wink]

Znalci može pitanje. Kakve su šanse da tvrtka aktivira kupnju!

[/quote]vrlo moguće trezor je prazan ko nikad.

he he nije ovo ništa, meni ta dionica ostaje za dijete, sve ostalo u corbiju je li la osim još par nekih

lijepo danas..ne sijećam se kad smo zadnji put prebacili 5 % u jednom danu…sutra bi moglo biti lijepo otvaranje

New Report

Close