ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 07:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dečki, jel bi netko bio drag i stavio BDI cijene u excelu za zadnji kvartal 2010, od 30.9. do 31.12.2010.
Hvala unaprijed.

Čemu briga za atpl? Na ovim vozarinama, atpl moze svoje barke usudrit pred Dubrovnik i naplacivat turistima 3 eura po glavi za spavanje na suvom (ipak se radi o drybulkerasu). A sezona samo sto nije pocela … Med, mlijeko i madraci!

nije baš tak crno kako izgleda…imaju 4 teškaša na finim čvrstim ugovorima, 3 broda na 3 godine isto pristojno zaključena i ostatak tu i tamo kako ulove, možda još koji fixni koji neznam ali sve u svemu ništa katastrofično kako bi neki htjeli prikazati…
kad BDI okrene bit će prašine sve u šesnaest jer ako su građevinari potegnuli 100% (IGH) na temelju rekla-kazala a ustvari ne rade ništa osim debelih gubitaka (što će se uskoro vidjeti kad izađu godišnja izvješća) onda mogu i brodari dočekati kakav-takav rast još ovog proljeća…

Dečki, jel bi netko bio drag i stavio BDI cijene u excelu za zadnji kvartal 2010, od 30.9. do 31.12.2010.
Hvala unaprijed.

Hvala unaprijed.

[/quote]
1,05 koeficijent da to Smootko ima! [smiley]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Hvala unaprijed.

[/quote]
1,05 koeficijent da to Smootko ima! [smiley]
[/quote]
Jel ti to ovo ? http://www.naftemporiki.gr/markets/quote.asp?id=.BADI Ιστορικο σε Excel

Moj prst nemiran ko tanana bršljenova grana

Zna li tko hoće biti dividende ove godine?

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

sigurno da neko zna, samo čemo teško dobiti točan odgovor ovdje na forumu……

U ObamaLandu i dalje "koreksija" na brodarima.
Dokle?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

vjerojatno 20 kn … s obzirom da je bilo dividende i kad su gubitak imali što ne bi isplatili ove kad je plus 50 milja kn…osim toga bivši članovi uprave drže 240.000 dionica…vjerojatno će si isplatiti nešto za džeparac ženama…

U ObamaLandu i dalje "koreksija" na brodarima.
Dokle?

dok ne okrene…jbg, kad tamo nitko ne prati tko s kime ide na večeru pa nemaju na temelju čega rasti…kod nas i gubitaši dok imaju love za janjetinu ne moraju brinuti za cijenu svojih dionica…

Ja znam smo cekam da mi netko uplati za informaciju 😉

I noga u guzicu je korak naprijed

New Report

Close