alien mislim da si se za..bo, ali to je možda subjektivno mišljenje, na koliko si prodao??
3500
Alien, dobro si napravio samo ako ponovo kupiš po cijeni nižoj od cijene prodaje. U protivnom si ispušio bez obzira na vrijeme čekanja…
..opet 300 kom. na prodaji na 3450kn..kad se taj iskrca ova dionica će eksplodirati[proud]
HE HE ,slazem se al sta kazes na ovo da taj koji prodaje usput i kupuje,malo se igra jer ima plan…………..da na njoj napravi bummm u 2008 a to bi odgovaralo najvise recimo………Prospectusu Jie……..fenomenalni prinos u 2008 i evo novih ulagaca u fond……………..ovo je samo misao
danijel1:
”
..opet 300 kom. na prodaji na 3450kn..kad se taj iskrca ova dionica će eksplodirati[proud]
”
HE HE ,slazem se al sta kazes na ovo da taj koji prodaje usput i kupuje,malo se igra jer ima plan…………..da na njoj napravi bummm u 2008 a to bi odgovaralo najvise recimo………Prospectusu Jie……..fenomenalni prinos u 2008 i evo novih ulagaca u fond……………..ovo je samo misao
Ja sam razmisljao o istim stvarima:) A u cijeloj je prici najmanje bitno jel to Prospectus ili neki treći fond… Sasvim svejedno…
borise ja imam dionice atpl ako si mislio na mene
no najvećim gubitkom smatram ne kapitaliziranje dobiti atpl na 3700 jer to ide nekam pa sam slijepo vjerovao krdu iako se provalija vidla iz svemira kud to ide tad
danas više nisam u navijačima, ali i s manje dionica atpl nego prije to čini puno veći skup nego što imaju mnogi navijači
pozdrav!
danijel1: ” ..opet 300 kom. na prodaji na 3450kn..kad se taj iskrca ova dionica će eksplodirati[proud] ” HE HE ,slazem se al sta kazes na ovo da taj koji prodaje usput i kupuje,malo se igra jer ima plan…………..da na njoj napravi bummm u 2008 a to bi odgovaralo najvise recimo………Prospectusu Jie……..fenomenalni prinos u 2008 i evo novih ulagaca u fond……………..ovo je samo misao
Koliko sam ja pratio nitko iz prvih 10 ne prodaje..ili?