Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
Osim toga dolazi lijepa čestitka i Atlant bulletin…
Sve u svemu jako dobro štivo [proud]
Kalendare nek daruju okolo mene zanimaju penezi[thumbsup]Alien ti si prodao ATPL pa bi bilo u redu da vratis kalendar ha ha ha[proud]
jel bi stavio 300 komada sada na prodaju da ih želiš stvarno prodati
Kupnja Prodaja
3.305,00 10
3.304,00 3
3.303,01 30
3.303,00 54
3.302,00 100
3.350,00 2
3.400,00 308
3.449,00 11
3.450,00 10
3.457,00 5
tjesit se tjesit……….
a lijepo je tehnicka rekla to sad malo ide u mp3 i ja debil i opet nisam prodo! [rolleyes]
Naravno da se to sada ne bi radilo ali ovo je idealan način da se opet malo zaroni prije daljnjeg rasta… Jedini je zaj** ako mu ih netko ladno skine s bida…
a lijepo je tehnicka rekla to sad malo ide u mp3 i ja debil i opet nisam prodo!
Nisi jedini, uostalom ovu dionicu ne prodajem prije 2010 ako te to može utješit ! [thumbsup]
Naravno da se to sada ne bi radilo ali ovo je idealan način da se opet malo zaroni prije daljnjeg rasta… Jedini je zaj** ako mu ih netko ladno skine s bida…
gospon stručnjak ono s gornje strane se zove ASK
[wink]
Kalendare nek daruju okolo mene zanimaju penezi[thumbsup]Alien ti si prodao ATPL pa bi bilo u redu da vratis kalendar ha ha ha[proud]
Prodao ga jucer a kalendar nisam ni dobio. Zato sam i prodao iz protesta [smiley]. Nego, Byber jesam li se i ovaj puta zaje… s preranom prodajom? [wink]
zgubidan10: ” Kalendare nek daruju okolo mene zanimaju penezi[thumbsup]Alien ti si prodao ATPL pa bi bilo u redu da vratis kalendar ha ha ha[proud] ” Prodao ga jucer a kalendar nisam ni dobio. Zato sam i prodao iz protesta [smiley]. Nego, Byber jesam li se i ovaj puta zaje… s preranom prodajom? [wink]
jok, bravo, cestitke!
mveza:
”
”
gospon stručnjak ono s gornje strane se zove ASK
[wink]
U pravu ste. U žurbi se provukla kardinalna pogreška. Evo posipam se pepelom…