ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 07:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Osim toga dolazi lijepa čestitka i Atlant bulletin…

Sve u svemu jako dobro štivo [proud]

AZ mirovinski fond? Hvala, ne! Radije mi dajte sifilis!

Kalendare nek daruju okolo mene zanimaju penezi[thumbsup]Alien ti si prodao ATPL pa bi bilo u redu da vratis kalendar ha ha ha[proud]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

jel bi stavio 300 komada sada na prodaju da ih želiš stvarno prodati

Kupnja Prodaja
3.305,00 10
3.304,00 3
3.303,01 30
3.303,00 54
3.302,00 100

3.350,00 2
3.400,00 308
3.449,00 11
3.450,00 10
3.457,00 5

tjesit se tjesit……….

a lijepo je tehnicka rekla to sad malo ide u mp3 i ja debil i opet nisam prodo! [rolleyes]

Naravno da se to sada ne bi radilo ali ovo je idealan način da se opet malo zaroni prije daljnjeg rasta… Jedini je zaj** ako mu ih netko ladno skine s bida…

a lijepo je tehnicka rekla to sad malo ide u mp3 i ja debil i opet nisam prodo!

Nisi jedini, uostalom ovu dionicu ne prodajem prije 2010 ako te to može utješit ! [thumbsup]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Naravno da se to sada ne bi radilo ali ovo je idealan način da se opet malo zaroni prije daljnjeg rasta… Jedini je zaj** ako mu ih netko ladno skine s bida…

gospon stručnjak ono s gornje strane se zove ASK

[wink]

Kalendare nek daruju okolo mene zanimaju penezi[thumbsup]Alien ti si prodao ATPL pa bi bilo u redu da vratis kalendar ha ha ha[proud]

Prodao ga jucer a kalendar nisam ni dobio. Zato sam i prodao iz protesta [smiley]. Nego, Byber jesam li se i ovaj puta zaje… s preranom prodajom? [wink]

zgubidan10: ” Kalendare nek daruju okolo mene zanimaju penezi[thumbsup]Alien ti si prodao ATPL pa bi bilo u redu da vratis kalendar ha ha ha[proud] ” Prodao ga jucer a kalendar nisam ni dobio. Zato sam i prodao iz protesta [smiley]. Nego, Byber jesam li se i ovaj puta zaje… s preranom prodajom? [wink]

jok, bravo, cestitke!

LEDO, mlinar, tisak , dalekovod

alien mislim da si se za..bo, ali to je možda subjektivno mišljenje, na koliko si prodao??

at šo se sad događa? opet tunel!

mveza:

gospon stručnjak ono s gornje strane se zove ASK

[wink]

U pravu ste. U žurbi se provukla kardinalna pogreška. Evo posipam se pepelom…

New Report

Close