Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Danas mi je došla lijepa pošta od Atlantske plovidbe u povodu Sv.Nikole [proud]
A meni nis [cry]. Kaj si dobil?
Croblack: ” Danas mi je došla lijepa pošta od Atlantske plovidbe u povodu Sv.Nikole [proud] ” A meni nis [cry]. Kaj si dobil?
Atlant Bulletin časopis, kalendar i čestitku za Božić i Novu Godinu, nije puno ali veseli znak pažnje [thumbsup]
Alien: ” Croblack: ” Danas mi je došla lijepa pošta od Atlantske plovidbe u povodu Sv.Nikole [proud] ” A meni nis [cry]. Kaj si dobil? ” Atlant Bulletin časopis, kalendar i čestitku za Božić i Novu Godinu, nije puno ali veseli znak pažnje [thumbsup]
Jao ako ia ja to dobijem, kako ću biti ponosan [cool][cool][cool][cool]
Prije par mjeseci sam napisao………….bitcu sretan ako do nove godine bude 3500 kn pa su me pojeli zivog,sad opet to kazem i potpisujem[thumbsup]Sto se tice iskrcavanja,ekipa ima jos ,al je pitanje dali ce ostatak ostavit za 2-3 mjesec[undecid]
Atlant Bulletin časopis, kalendar i čestitku za Božić i Novu Godinu, nije puno ali veseli znak pažnje [thumbsup]
Evo što kane činiti sadašnji i budući klijenti Atlantske plovidbe:
Indija ulaže 500 milijardi dolara u infrastrukturu do 2012. godine
New Delhi očekuje da će ova investicija biti osnova za daljnji devetpostotni rast gospodarstva
Indija će u sljedećih pet godina udvostručiti ulaganja u infrastrukturu što bi, kako je jučer na indijskom summitu Svjetskog gospodarskog foruma u New Delhiju rekao ključni politički savjetnik indijske vlade Montek Singh Ahluwalia, trebala biti osnova za daljnji 9-postotni rast tamošnjega gospodarstva.
Indija, naime, kako javlja agencija Bloomberg, do 2012. planira uložiti oko 500 milijardi dolara, odnosno 9 posto BDP-a u izgradnju infrastrukture, prije svega cesta, pomorskih luka i energetskih postrojenja, za što će vlada osigurati oko 70 posto planirane svote. Ahluwalia ističe da infrastrukturu smatra ključnom osnovom gospodarskog rasta Indije. (…)
(…) problem je i taj što je prema podacima indijske vlade u prosjeku potrebno čak 85 sati za ukrcaj i iskrcaj brodova u najvećim indijskim pomorskim lukama, 10 sati duže nego u Hong Kongu i Singapuru.
(…) Indijsko gospodarstvo vrijedno 906 milijardi dolara do ožujka 2007. bilježilo je godišnji rast od 9,4 posto nakon što je u prijašnjih 12 mjeseci raslo 9 posto. U prvih šest mjeseci ove fiskalne godine indijsko je gospodarstvo bilježilo stopu rasta od 9,1 posto. Riječ je o drugoj najvećoj stopi rasta gospodarstva nakon Kine među 15 najvećih na svijetu.
3,6 nova godina- 4,3 nakon Fi ,5k 15.04. ….i tu čekam pametnjakoviće…
[proud]
Novi Lider 121 stranica i sve je tu receno. [proud]