ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 07:03
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A ko je mogao ovo predvidit?Ne ovisimo o državnom proračunu i bilo bi logično da ne ronimo kao građevinari što se i ne dešava na svu sreću,al da će ATPL rast,a sve ostalo padat ,teško nažalost.Svojevremeno sam mislio(i pisao ovde) da je sve ispod 1000 izvrstan ulaz,a na 900-950 sam i kupovao.Zadnja kupnja mimje na 827 i tada san mislio da sam super prošao,al eto vrime je pokazalo da može to i niže.Nemam građevinare(pobjegao na vrijeme) i njihova me nevolja ne pogađa direktno,al čini mi se da će tvrtke kao ATPL ipak pretrpit još malo gubitaka kao posljedicu općeg negativnog trenda na ZSE,a sve zbog sranja u državi.Na nekome drugome ,većem i uređenijem tržištu i dešava se da 10-20% dionica raste,a ostatak pada,no na ZSE to još nisam vidio,ili mi je promaklo?Jednostavno ATPL je taoc tržišta………..

Ne brini stari tvoji Euri ili kune su pohranjeni na sigurnom, u DORH-u. Ali zato ti imaš dionicu koja vrijedi puno više nego ono što je u DORH-u. Ovo kreveljenje, debljanje i lopovluk će uskoro prestati jer više se neće imati što ukrasti.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

curenje na bdi indexu se nastavlja ali ne jos dugo a onda bi moga usljedit malo duzi rast

http://aqua-art.org/news.php

Netočno kolege, prema grafikonu cijene ATPL- koju kolege imaju- največi broj investitora
ušao je u dionicu na cijeni 800-850,00 kuna, i to je realna cijena poslije koje- ne bi trebalo biti
velike rasprodaje…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Netočno kolege, prema grafikonu cijene ATPL- koju kolege imaju- največi broj investitora
ušao je u dionicu na cijeni 800-850,00 kuna, i to je realna cijena poslije koje- ne bi trebalo biti
velike rasprodaje…

mala ispravka

najveći največi broj investitora ušao je u dionicu i na cijeni 800-850,00 kuna

odnosno, tko su ti koji su drzali dionicu u padu s +1000 na 800, pa valjda su i to investitori.

nadalje, ako pogledate volumene u zadnjih godinu dana uvidjet ce te proporcionalnost volumena i cijene, manja cijena manji volumen.

po mom skromnom misljenju vec neko vrijeme na ovoj dionici:
– imamo jednog jakog igraca koji rusi cijenu ne bi li sto jeftinije otkupio paket dionica hfp,
– imamo puno malenih igraca koji moraju platiti diners prodaju pa bud zasto,
– imamo nesto sitno ulagaca koji su navrat nanos izasli iz gradjevinara i kupili atpl u nadi da ce ovdje biti bolje (i sad se osjecaju ko lopatari)
– i imamo citat kolege vedrica, tek ce doci

meister, 17.11.2010. u 08:24
genijelano extra fenomenalno jeftino x

koliko god je cijena danas genijelano extra fenomenalno jeftino, pricekati cu jos malo da bude stvarno genijelano extra fenomenalno jeftino, i onda cu najvjerojatnije i ja postat lopatar jer ce tek biti genijelano extra fenomenalno jeftino

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

curenje na bdi indexu se nastavlja ali ne jos dugo a onda bi moga usljedit malo duzi rast

Slažem se …evo ja skupio jučer malo više na 730..pa što se mene tiče možemo lagano krenuti prema 800…
Prema FFA ,krajem tjedna BDI gotovo sigurno mijenja smjer i kreće u lagani rast.

Uglavnom idemo gore !!!!
Uglavnom idemo gore !!!!!

je, idemo gore svako jutro ali onda slijedi iznenadjenje

velike rasprodaje…

mala ispravka

najveći največi broj investitora ušao je u dionicu i na cijeni 800-850,00 kuna

odnosno, tko su ti koji su drzali dionicu u padu s +1000 na 800, pa valjda su i to investitori.

nadalje, ako pogledate volumene u zadnjih godinu dana uvidjet ce te proporcionalnost volumena i cijene, manja cijena manji volumen.

po mom skromnom misljenju vec neko vrijeme na ovoj dionici:
– imamo jednog jakog igraca koji rusi cijenu ne bi li sto jeftinije otkupio paket dionica hfp,
– imamo puno malenih igraca koji moraju platiti diners prodaju pa bud zasto,
– imamo nesto sitno ulagaca koji su navrat nanos izasli iz gradjevinara i kupili atpl u nadi da ce ovdje biti bolje (i sad se osjecaju ko lopatari)
– i imamo citat kolege vedrica, tek ce doci

boss1, 17.11.2010. u 10:42
genijelano extra fenomenalno jeftino x

koliko god je cijena danas genijelano extra fenomenalno jeftino, pricekati cu jos malo da bude stvarno genijelano extra fenomenalno jeftino, i onda cu najvjerojatnije i ja postat lopatar jer ce tek biti genijelano extra fenomenalno jeftino

[/quote]
Evo dok i zadnji optimisti postanu pesimisti to je siguran znak da smo dotakli dno i da možemo lagano prema gore…
Pa lijepo smo pisali tjednima da će dno biti oko 720 i da onda slijedi odbijanac prema 800..
I naravno opet mnogi nisu kupili jer su je valjda čekali na 600..500..svašta…neki nikad neće naučiti realno procjenjivat…
Uglavnom idemo gore !!!!

je, idemo gore svako jutro ali onda slijedi iznenadjenje

Pa polako,evo za danas je dovoljno da se učvrstimo na 730-740…e a onda kad BDI počne rast…svaki dan pomalo prema 800…
E ,a onda kada se stvarno uvjerite da to raste..onda vi kupujete…a naravno mi nepopularni trejderi vam prodajemo…i tako opet u krug…a šta drugo možeš na ovoj žalosti od burze…

Jutros je jedan stani fond uletio na ZSE i očito poremetio naše pametne fond meneđere. Što bi volio da im ispred nosa pokupe jeftine dionice (INA, ATPL, Zaba etc.) dok su ovi u zimskom snu.

Jutros je jedan stani fond uletio na ZSE i očito poremetio naše pametne fond meneđere. Što bi volio da im ispred nosa pokupe jeftine dionice (INA, ATPL, Zaba etc.) dok su ovi u zimskom snu.

e moj Zenga, to pričaš otkako je atpl 1150 kako je tojeftino i kako evo samo što nije došao neko iza ugla i pokupio sve do 3 hiljade [undecid]
strani fondovi su stalno tu i kupuju, inu, podr, ptkm, ht, ernt, adrs.
pa cijene i dalje padaju ai padat će [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

u 10:32 je pocelo lupanje po bidu i od tada niti jedna dionica s aska

Pa lijepo smo pisali tjednima da će dno biti oko 720 i da onda slijedi odbijanac prema 800..
I naravno opet mnogi nisu kupili jer su je valjda čekali na 600..500..svašta…neki nikad neće naučiti realno procjenjivat…
Uglavnom idemo gore !!!!

je je je, počeli ste pisat o dnu na 720 kad je probijeno dno na 800,
a ako probije 720 svi ce postat pametni pa pisat da je sljedeći otpor 650
a ako potvrdi rast onda svi znaju da ide na 800

istina je zapravo sljedeca
pola ulagaca misli da ce cijena ispod 740, a pola iznad, i sasvim je sigurno da ce polovica biti u pravu

kad dioničar počne misliti da će dionica možda rasti ili padati onda je to dioničar gubitnik

New Report

Close