Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
[/quote]
na osnovu čega si to bolan zaključio?
to trubiš od soma sto,a ono samo curi [huh]
i ko je taj ko zaustavlja rast i zašTo?
hvala
[/quote]
pa recimo oni koji imaju keša, i žele ući u dionice po što nižim cijenama,,
konkretno najviše love imaju banke,, mislim da tu nema dvojbe,,
mirovinski fondovi nemaju love ni da isplate redovne mirovine, a ne da ulažu u dionice,, jedino kad se ekipa koja upravlja tim fondovima treba ukrcati ili iskrcati,, onda mogu sa tuđom imovinom to napraviti za svoju korist,, na općenitu štetu tih fondova kao i do sada šta su radili,,
za AP više nema straha…poslovati će pozitivno pitanje je samo kolika će biti dobit na godišnjoj razini…sada je to u rangu 10-12 milona $ a uz prodaju kojeg starijeg broda dobit lako dosegne i x3….mislim da ćemo u narednom periodu imati često i tu stavku popunjenu s obzirom da novogradnje počinju dolaziti slijedeće godine i sigurno će se riješiti još kojeg starijeg broda…
hvala
[/quote]
mirovinski fondovi nemaju love ni da isplate redovne mirovine, a ne da ulažu u dionice,, jedino kad se ekipa koja upravlja tim fondovima treba ukrcati ili iskrcati,, onda mogu sa tuđom imovinom to napraviti za svoju korist,, na općenitu štetu tih fondova kao i do sada šta su radili,,[/quote]
predlažem da se prestaneš baviti dionicama
I kaj sad ,što se čeka…ajmo udrite po asku…da prodam tih 90 preostalih komada i odem na zasluženi produženi vikend…
Svi se ukopali na bidu oko 800 i to je sve ??
Pa kaj nije sad target 900..
Pa izvješće odlično…panamaxi rastu..vlada ostaje stabilna…idemo uskoro u EU…mislim stvarno…
Više nije -vlada ostaje stabilna evo gledam premijerku -nova čelična lady-izbori tek na godinu-nekima na žalost,meni na radost.Burza ostaje stabilna,šta se tiče politike.
PS.meni na radost zbog burze jer da je pala vlada sutra i u narednim danima bila bi katastrofa.Burza nam je i tako u govnima i u slučaju pada bilo bi još i gore.Sjetite se sanaderove ostavke. ,A dok se oni kolju oko vlasti možda se nešta u idućih godinu dana promijeni-vidim da ste me krivo shvatili u gornjem postu.
hvala
[/quote]
mirovinski fondovi nemaju love ni da isplate redovne mirovine, a ne da ulažu u dionice,, jedino kad se ekipa koja upravlja tim fondovima treba ukrcati ili iskrcati,, onda mogu sa tuđom imovinom to napraviti za svoju korist,, na općenitu štetu tih fondova kao i do sada šta su radili,,[/quote]
predlažem da se prestaneš baviti dionicama
[/quote]
Kolega DELUX, a kakve to mirovine isplačuju mirovinski fondovi kad govorimo o obveznom mirovinskom osiguranju na temelju individualne kapitalizirane štednje? Koliko se te mirovine?
Znate li uopće svrhu postojanja OMF-ova? I što u nazivu znači – kapitalizirana?
Da nije ATPL ostvarila gubitak?
ATPL-R-A 800,01 -1,22%
Svi vani debelo zelani ,a mi sa dobrim vijestima crveni.Ovo je sprdačina.
ma nije glavno da je "vlada" stabilna….. [cry]
Pa jel ti nemaš televizor u kući.Pada vlada pada burza pa da li ti to treba,uh sory izgleda da da.Da se politika manje petlja u poslovanja naših firmi bilo bi puno bolje.Birali smo šta smo birali nekima dobro a nekima ne ali vlada ostaje još godinu dana.Bolje da se držimo burze nego politike VANJSKE BURZE-Englezi+1.07
nijemci+0,84
Europa+0,79
Francuzi+0,85
Švicarci +0,65
Ameri naznaka+0.30
HRVATI -0,44
Eto ti politike.