Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Neznam jeste li primjetili da je ova dobit ostvarena uz negativne tečajne razlike u iznosu od 20 mil kuna, čime je ovaj rezultat još vrijedniji.
Neto dobit za Q3 = 38,7 milja [thumbsup]
što znači nešto više od 20 posto nego u 2 kvartalu, kao što najavih neki dan…
lani 48,ove godine 38 mil kn/odoka/dobiti u trečem kvartalu,nije dobro a kamoli fantastikus minus 27% u odnosu na prošlu godinu
tečaj dolara pao a dobit 38 mil _točno
ipak vrijednost flote i ugovoranih novogradnji je manji za pad dolara,pa je BV ili NAV lošiji nego
prije tri mjeseca što nije dobro_dapače
ipak ima i dobrih stvari u bilanci,kratkoročne obveze smanjene i ATPL ima sigurno i stabilni poslovanje
iskreno očekivao sam bolje,ali hoteli i aviokompanija su neprestani izvor gubitaka,koji ih je đava
natenta da ulaze u taj biznis,specijalisti vladaju svijetom,a ATPL je odličan brodar i loš godpodar
u ostalim djelatnostima,u četvrtom kvartalu će avini i hoteli donijeti još veću štetu
a ovo i pišem da potencijalni kupci znaju da situacija nije bajna nego samo stabilna,sa tendencijom
da je sada gore nego što je bilo u trečem kvartalu
ne djelite mi aseve radi objektivnosti!to nije fair
cijena atpl sada prema 10 god prosjeku jest 806/1107 a jdpl 152/253…to jest atpl je 0,73 a jdpl 0,6. godisnji odnos je za atpl 806/984 tj 0,82 a za jdpl 152/172 tj 0,88..meni ipak drazi jdpl jer sam na njemu zaradjivao a na atpl nisam, cisto moje greske. jdpl manji i jos uvijek u drzavnom vlasnistvu, nema popratnih businessa, koji nista ne doprinose…
kolega cone, možda zažalite kad vidite izvještaj za 3 kvartal….
[/quote]
ovo je postano jučer i dobio za ovaj posto jedinicu…. [thumbsup]toliko o jalnim forumašima.a već danima trubim da treba kupovat i da je šansa….
Ma na našoj burzi što veći gubitak to veći rast, tko je tu lud (Dalekovod raste-Atlanska pada?).
Kod nas se raste kada firma objavi da daje dividendu i to je to ..GLUPO
ko
Ma na našoj burzi što veći gubitak to veći rast, tko je tu lud (Dalekovod raste-Atlanska pada?).
Kod nas se raste kada firma objavi da daje dividendu i to je to ..GLUPO
kolega, zadnji izdisaj trejdera,
Bez brige. Ići će čišćenje po ask-u danas. Samo nek se drhtave ručice stavljaju na prodaju! To veliki kupci žele. Da ne stvore paniku kupnje, pa onda TRAS po ask-u!
cijena atpl sada prema 10 god prosjeku jest 806/1107 a jdpl 152/253…to jest atpl je 0,73 a jdpl 0,6. godisnji odnos je za atpl 806/984 tj 0,82 a za jdpl 152/172 tj 0,88..meni ipak drazi jdpl jer sam na njemu zaradjivao a na atpl nisam, cisto moje greske. jdpl manji i jos uvijek u drzavnom vlasnistvu, nema popratnih businessa, koji nista ne doprinose…
[/quote]
ovo je postano jučer i dobio za ovaj posto jedinicu…. [thumbsup]toliko o jalnim forumašima.a već danima trubim da treba kupovat i da je šansa….
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Samo ti kupuj stari moj…evo ja nešto prodao na otvaranju…da uzmem nekih par % plusa…jer ovo bi moglo opet prema dolje…
Izvješće je solidno i ništa više od toga…a avio prijevoz,to stvarno treba biti stupidan i držati godinama avione koji stalno donose gubitak…