Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
dionica lagano klizi prema targetu,trenutno se nalazi na gannovoj lepezi i moguc manji odbijancic na tom otporu.tu je i kanalic od kojeg bi se mogla malo odbit.ali i dalje ide prema 720 a mozda i nize.
target 720 bi bilo dno vala B od flat korekcije a ako nebude nista od te flat korekcije ima tarhet na 625 (anti vile)
je i onda je svizac zamotao čokoladu
daj gospa boss split kako sve ne
pa nisu im svi brodovi potonuli malo pre pesimistično
budimo realni kako stvari stoje ameri ce na hladjenje,na dionici je promet mizeran.nitko od fondova nije zainteresiran za nju da ju gura gore a uprava pitanje dali ce branit cijenu i punit trezor i naravno pitanje je na kojoj ce to cijeni biti.da bi stvar bila gora ja sam unutra.evo u prilogu graf sa anti vilama
dionica lagano klizi prema targetu,trenutno se nalazi na gannovoj lepezi i moguc manji odbijancic na tom otporu.tu je i kanalic od kojeg bi se mogla malo odbit.ali i dalje ide prema 720 a mozda i nize.
target 720 bi bilo dno vala B od flat korekcije a ako nebude nista od te flat korekcije ima tarhet na 625 (anti vile)
Nemoj zaboravit da uskoro stiže izvješće za 3. kvartal… a onda bi mogli povući jače prema gore
Nemoj zaboravit da uskoro stiže izvješće za 3. kvartal… a onda bi mogli povući jače prema gore
[/quote]
zadnji dan za objavu devetomjesečnog izvješča je 15.11. ili?……kojeg su datuma objavili devetomj. izvješče prošle godine?……
mozda ce povuc da se netko istovari
možete se vi istovariti meni na onim razinama koje crtate [cool]