ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.kapital-plus.net/index.php?Vijesti&prikaz=vijest&id=3269

A gdje nam je danas onaj sa 100icama.. Nije valjda da se vec iskrcao

Nakon 2 mjeseca bio bi i red da se iskrcao !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

03 December 2007

Baltic Dry Index (BDI) +60 10270
Spot Rates BCI
(Cape index) BPI
(Panamax index) BSI
(Supramax index)
INDEX 15422
+65
10056
+89
6015
+27

SPOT 4 TCE AVG (USD) 180021
+494
81228
+727
62895
+288

YESTERDAY (USD) 179527
80501
62607

YEAR AGO (USD) 69428
35085
28133

ima li promjena u top 10??

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

neki vole vidjeti stanje na kraju dana pa evo…

Situacija se stabilizira u oba sektora. Tankeri biljeze snazan rast koji je vezan za zimsku potrosnju. Malo je zakasnilo ali to je vjerovatno vezano za klimatske promjene. Situacija bi trebala biti dobra sljedecih par mjeseci. Sta ce donijeti proljece jos uvjek je neizvjesno.

Suhi tereti koji su stagnirali tjekom mjeseca vracaju se u orbitu. Razlog stagnacije na kraju godine je izgleda takticke prirode

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

sakai: ” Molio bih nekoga od nasih strucnjaka kaze sto bi znacilo F/O (FO?)? ” Nisam strucnjak ali mislim da znaci FOR ORDER…

FO u kontekstu kretanja broda znaci FOR ORDERS. Brod vozi prema određenoj luci, drzavi ili kanalu obicno cekajuci finalni nalog ukrcaja ili iskrcaja i daje ETA na tu luku, drzavu ili kanal jer se pretpostavlja (s razlogom) da ce to biti slijedeca luka, drzava, kanal.

Fascinantno je koliki je interes za Platou. Stavio sam ga na ULPL, ATPL i JDPL. U 15 minuta skinut je 45 puta. Pratim citanost i obicno se krece oko 400 puta mjesecno.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Više analiza govore od 5k uskoro,ja ću još jednom ponoviti 15.04. ,to je fair price…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

dajte nam kolega davids malo detaljnije tu analizu gdje ispadne 5k.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

da, i mene to jako zanima!?

čuo sam ja i 12k [smiley][smiley][smiley]

a i igh sam čuo da vrijedi prek 20k [proud]

btw da ovaj put ne bi bilo da imam neš protiv atpl-a ja sam lijepo reko da dionice nikud ne mogu pobjeć i vrlo lako ih je kupit ako imaš s čime [tongue]

Techman
Fascinantno je koliki je interes za Platou. Stavio sam ga na ULPL, ATPL i JDPL. U 15 minuta skinut je 45 puta. Pratim citanost i obicno se krece oko 400 puta mjesecno.

kolega rado konzumiram podatke lijepo servirane. hvala!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

New Report

Close