ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nego jeli mi tko vidio spliću s moji 500e?
nema ga nešto, što je on ono reka 650??
a ja bi danas i na utakmicu ako može!

mi smo ipak zemlja slučaj

Ja isto mislim da je 10% rezervirano za odštete i da mogu prodat još onih 0,46%

sve što su mogli prodat su prodali na javnoj dražbi prije nekih 3 tjedna
[/quote]
26.07.2010

Ja isto mislim da je 10% rezervirano za odštete i da mogu prodat još onih 0,46%

sve što su mogli prodat su prodali na javnoj dražbi prije nekih 3 tjedna
[/quote]

A zašto se onda i dalje smanjuje udio HFP-a u SKDD???

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

Izgleda da prodaju za tekuće potrebe , a ne za proračun ; kad im zatreba , a imaju i druge dionice za to, ne samo ATPL.

IMHO

Izgleda da prodaju za tekuće potrebe , a ne za proračun ; kad im zatreba , a imaju i druge dionice za to, ne samo ATPL.

IMHO

Poanta je da neki tvrde da je HFP na javnoj držabi prodao sve što je smio, a to bi značilo da više ne smije prodavati.
Međutim vidimo da HFP i dalje rasprodaje dionice, što znači da nema nikakvih rezervacija 10% dionica nego da vjerojatno planira rasprodati sve na burzi, naravno ako bude kupaca (za sad ih još nešto ima, samo pitanje je zašto im plaćati 850 kn kad će ih zbog rupe u proračunu oni prodavati i po 600 kn)??

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

BDI do 3,4%, 5,7% Capesize Gore
Primljeni 2010/08/19 14:12 – Banner
Oslo (Banner finans): Baltic Dry Indeks je do 3,4 posto u četvrtak 2.644
bodova, dok Capesize indeks od 5,7 posto, na 32.066 dolara po danu.

Izvješća Bloomberg News.

Baltic Dry 3,4%
Capesize 5,7%
Handysize 1,1%
Supramax 3,1%
Panamax 2,1%

danas se cijeli dan atpl skida s aska,
tek kad je cijena dosla na 845 lupilo ih je par po bidu.

meni dobro tko god bio prodavatelj
CIJENA RASTE [thumbsup]

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

vanhallen
A šta ako se sa zadrškom potpisuju Ugovori i nose na preknjižbu?U SKDD nigdje ne piše jeli na burzi prodano ili ne.

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

http://www.bloomberg.com/news/2010-08-17/baltic-dry-index-may-extend-46-rally-on-chinese-bulk-demand-cosco-says.html

zanimljiv članak

...

vanhallen
A šta ako se sa zadrškom potpisuju Ugovori i nose na preknjižbu?U SKDD nigdje ne piše jeli na burzi prodano ili ne.

Sumnjam, pa nije na dražbi prodano 15-orici kupaca da se treba preknjižavati u 15 navrata.

Oni koji su kupili na dražbi da li su ako se ne varam oko 750 Kuna, pa njima se onda isplati prodavati do 750?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Gdje vadite te podatke o dražbi da mi je znati ?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close