Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Javljam kratko.Skdd završio svoj posao.Dionice su kod mene.
p.s. otišo voz……
Trenutna cijena nema nikakvu koleraciju sa BDI indexom, već isključivo sa željom institucionalnih investitora da što jeftinije kupe državni paket od 10,68% dionica ATPL.
sjedi, PET,
a ostali neka bulje u grafove
[/quote]
Točno tako, graf je opasan kao kod LKPC, ne bi se iznenadio da ATPL ode do 650kn.
[/quote]
a prijatelju moj ti ga seruckaš li ga seruckaš da se blago izrazim
evo u splitu sam do kraja 8 stavit će mo po 500e u kuverat pa ako padne tvoji su a ako ne moji
javi se pa da me ljetovanje dođe đžabe [wink]
Javljam kratko.Skdd završio svoj posao.Dionice su kod mene.
p.s. otišo voz……
Doći će drugi, al ovaj je bez voznog reda.. 😉
Moje viđenje je da ipak mora do 780kn minimalno…. a ako vani krene potop (potencijal je tu) može to i daleko niže.
evo u splitu sam do kraja 8 stavit će mo po 500e u kuverat pa ako padne tvoji su a ako ne moji
javi se pa da me ljetovanje dođe đžabe [wink]
Kolega, postoje kladionice za klađenje, ja samo kažem gdje može, a nisam rekao da će tako i biti.
Prognoze se mogu davati,al market pokaže na vrijeme sve. Stoga ovu vrstu klađenja da preferiram obavljam u dotičnoj Super Sport kladionici.
Uostalom postoje 2 GAP-a, jedan na 800kn, drugi na 750kn.
Vidimo se dolje, 60min je pokazao okretanje i trend je down i neće se tek tako promijeniti.
WeberSeas Weekly Market Report Week 32
Despite being right in the middle of the summer holidays, this week was marked by a huge increase in the market. The BDI index rose over 400 points nearly 22% to finish just below the 2,500 point mark.
Weekly change
BDI @ 2468 + 21.57%
BCI @ 3210 + 46.30%
BPI @ 2864 + 10.96%
BSI @ 1831 + 5.77%
BHSI @ 1014 + 4.10%
Dry Fixtures:
Coal = 4,
Ore = 16,
Grain = 0,
T/C = 87,
Period = 39,