Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Slažem se kolega, al ne po ovoj cijeni već po 770kn.
[/quote]
možda i po 750…
[/quote]
Možda i na nominalu od 300, a možda i na ath 3800.
Ono što je meni bitno jest da je poslovanje dobro, a bit će još bolje, no cijenu dionice odrediti će kretanja na Wall Streetu, jer ako S&P 500 rokne jače i Crobi ide down i obrnuto.[/quote]
Otkad pratim ovaj forum, a ima već tome par godina, stalno čitam, danas pratimo ovog, pa onog, pa Bdi, pa upravu, pa sim pa tam.
Svatko izvlači argumente kak mu odgovara bez argumenata.
Sad smo u stanju kakvom jesmo i tržištem drma par fondova i njihovi sateliti od kojih neki pišu tu na forumu.
Kad bude više nas nego njih u novčanom smislu, i kad se izvučemo iz ove magle onda ćemo i gore laganim i staloženim tempom, podložnim mnogo manjem broju oscilacija.
Do onda, a tako je već 2 godine, burek investitori i ak pogodiš koju će tko preuzeti. Nema treće, mislim ima, da imaš pajdu u fondu, ali to je neka druga priča.
Za nas prosječne kupi prodaj…
"Kad bude više nas nego njih u novčanom smislu"- znači nikad. Znam, niste tako mislili samo se šalim.
Ja ipak vjerujem da će Atlantska do kraja godine preći cijenu od 1000 po komadu i ovo je povoljan ulaz za taj target.
Možda nije ambiciozno ali ja sam se ostavio velikih ambicija upravo zbog spomenutih drmanja tržištem bez smisla i veze s realnošću.
A realnost je da su vozarine takve da brodovi donose profit a turistička sezona pomaže hotelima i avionima. [thumbsup]
Slažem se kolega, al ne po ovoj cijeni već po 770kn.
[/quote]
možda i po 750…
[/quote]
Možda i na nominalu od 300, a možda i na ath 3800.
Ono što je meni bitno jest da je poslovanje dobro, a bit će još bolje, no cijenu dionice odrediti će kretanja na Wall Streetu, jer ako S&P 500 rokne jače i Crobi ide down i obrnuto.[/quote]
Otkad pratim ovaj forum, a ima već tome par godina, stalno čitam, danas pratimo ovog, pa onog, pa Bdi, pa upravu, pa sim pa tam.
Svatko izvlači argumente kak mu odgovara bez argumenata.
Sad smo u stanju kakvom jesmo i tržištem drma par fondova i njihovi sateliti od kojih neki pišu tu na forumu.
Kad bude više nas nego njih u novčanom smislu, i kad se izvučemo iz ove magle onda ćemo i gore laganim i staloženim tempom, podložnim mnogo manjem broju oscilacija.
Do onda, a tako je već 2 godine, burek investitori i ak pogodiš koju će tko preuzeti. Nema treće, mislim ima, da imaš pajdu u fondu, ali to je neka druga priča.
Za nas prosječne kupi prodaj…
[/quote]
Da li spadaš u grupu satelita ili si direktno i u fondu ?
Ovaj komentar koji ste ocijenili sa 100% lijepo vas poziva na ask i preskakanje po bidu, a kako bi se on iskrcao pa ponovo zaplovio na nižim razinama.
Crobex je trenutno jako ovisan o oscilacijama u USA jer naši dobro gube lovu tamo, a žele ovdje vratiti izgubljeno, pa najbolji lijek je inferiorno ponašanje .
Jedina prava formula je da ne prodajete nikako ( da neznam koliko padne dionica ) ispod razine zarade u novcu ili više nego ste je kupili, jer zaradu u dionicama pored fondova je nemoguća.
Trenutna cijena nema nikakvu koleraciju sa BDI indexom, već isključivo sa željom institucionalnih investitora da što jeftinije kupe državni paket od 10,68% dionica ATPL.
ZANIMLJIVO,
Rasto je na malom prometu a Pada na velikom
[bye]
Trenutna cijena nema nikakvu koleraciju sa BDI indexom, već isključivo sa željom institucionalnih investitora da što jeftinije kupe državni paket od 10,68% dionica ATPL.
hm da 3 mjeseca,,, može 1 mjesec,il 6 mjeseci il godina dana za usporedbu? pa da ne bude namješteno di je najveća razlika unatrag zadnja 3 mjeseca [proud]
ZANIMLJIVO,
[bye]
Netko je danas morao izčai po svaku cijenu, a to je rezultat. Već u ponedjeljak ide up do 930, a onda opet pauza pa na 1100,00.
Nemojte se navući pa prodavati ispod zarade. Igra na zaradu u dionicama pored fondova nije moguća ili da samo ako sreče imate.
ZANIMLJIVO,
[bye]
Netko je danas morao izčai po svaku cijenu, a to je rezultat. Već u ponedjeljak ide up do 930, a onda opet pauza pa na 1100,00.
Nemojte se navući pa prodavati ispod zarade. Igra na zaradu u dionicama pored fondova nije moguća ili da samo ako sreče imate.
ZANIMLJIVO,
Rasto je na malom prometu a Pada na velikom.
[bye]