Dobio sam u srijedu pismo od SKDD-a sa svojim podacima – upisan tekuči račun i upozorenjem da isplata dividende ( Erste banka – predvidjeno 15.07. )mora ić na žiro i da im se pošalje fotokopija osobne i fotokopija ugovora ili potvrda o žiro računu.
To bi trebalo bit dobro i za dividendu Atlantske – valjda su SKDD i Atlantska u vezi.
valjda su SKDD i Atlantska u vezi.
jesu, i to u real time. čim ukuca čiko u društvu tvoj žiro, pojavi se u atlantskoj.
dakle, potrebno je izvijestiti samo skdd.
Da, biti će to dovoljno jer kad ti jednom upišu žiro u SKDD-u bez brige si za dalje, tj. za sve preostale dividende.
Da, biti će to dovoljno jer kad ti jednom upišu žiro u SKDD-u bez brige si za dalje, tj. za sve preostale dividende.
—-i sve buduće poreze na dividende….što znači ovo današnje mrtvilo, čeka se preokret BDI?
Al moram još jedanput istaknut "izniman" rad uprave atlantske koja je svojim "vrsnim znanjem i strateškim promišljanjem" uspjela ( unatoč izvrsnoj prilici dok je bdi lelujao na 3000-4000 a vozarine se prašile iznad 35-40000) uhljebit svoje panamaxe za mizeriju.
Izgleda da se ovi naši prečesto nađu na krivom mjestu i u krivo vrijeme kad treba ugovarat. Pa kako onda očekivat da će brodovi atpl donosit neku zaradu kad su nesposobni ugovorit kvalitetne vozarine? Hoću samo reći da nije ni čudo da je cijena dionice ovoliko potonula.
moram priznat da si ti jedan od kvarnijih drukera ovdje.
prošle godine si drukao iz sve snage kako ATPL ne valja, prije mjesec dana si ušao pa si drukao iz sve snage kako je to super cijena-iako je bila skuplja nego prošle godine, e da bi sad opet izašao i sad ti opet ne valja, iako je jeftinija od tvog ulaza!!nemoj mi se samo BDIjem pravdat, jer svi vidimo kako i koliko flukturia i kroz godina i drugačije.
slično si i na LKRI radio.
užas jedan!
nemam atpl i cijelo vrijeme mislim da je manje-više skupa, čak i na ovoj cijeni, ali ovo što ti radiš je zlo jedno! [thumbsup]
[/quote]
pero previse nadrukao….pa ode atpl i nize [wink]
Kad smo več kod žiro računa,zna li netko dali je kod bračnih partnera dovoljno imati jedan račun,(imamo odvojene portfelje)jer i preko tekućeg smo imali samo jedan račun..hvala.
Kad smo več kod žiro računa,zna li netko dali je kod bračnih partnera dovoljno imati jedan račun,(imamo odvojene portfelje)jer i preko tekućeg smo imali samo jedan račun..hvala.
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:14:1061407711388287::NO:::
Kontaktni centar: +385 (1) 4607 300
Za razgovor sa djelatnicima pritisni tipku nula (0)
Baltic Dry -2,0%
Capesize -3,0%
Handysize -1,3%
Supramax -1,4%
Panamax -2,0%
Baltic Dry -2,0%
Capesize -3,0%
Handysize -1,3%
Supramax -1,4%
Panamax -2,0%
Date BDI Capesize Panamax Handysize Supramax
09/07 1.902 17.343 15.679 14.736 18.999
08/07 1.940 18.185 16.004 14.930 19.275
Baltic Dry -2,0%
Capesize -3,0%
Handysize -1,3%
Supramax -1,4%
Panamax -2,0%
Date BDI Capesize Panamax Handysize Supramax
09/07 1.902 17.343 15.679 14.736 18.999
08/07 1.940 18.185 16.004 14.930 19.275
moram priznat da si ti jedan od kvarnijih drukera ovdje.
prošle godine si drukao iz sve snage kako ATPL ne valja, prije mjesec dana si ušao pa si drukao iz sve snage kako je to super cijena-iako je bila skuplja nego prošle godine, e da bi sad opet izašao i sad ti opet ne valja, iako je jeftinija od tvog ulaza!!nemoj mi se samo BDIjem pravdat, jer svi vidimo kako i koliko flukturia i kroz godina i drugačije.
slično si i na LKRI radio.
užas jedan!
nemam atpl i cijelo vrijeme mislim da je manje-više skupa, čak i na ovoj cijeni, ali ovo što ti radiš je zlo jedno! [thumbsup]
Dragi kolega, ja vas stvarno ne razumijem, rečenice su vam pune loše vibre, malo ste napeti?
Zato samo za vas par činjenica:
1 ) prošle godine kada je cijena atpl bila na 1100 sam govorio da je precijenjena i da će pasti na oko 900. Cijeli forum me popljuvao, tvrdio da ide na 1200-1500, nema veze, šutio sam. Cijena je kroz 2 mjeseca pala na 900. I tu se odbila. Tu sam i ja kupio i ubrzo prodao sa solidnom zaradom. Kažu da sam ja drukao i da sam ja kriv. Ok, whatever.
2 ) upozoravao sam neko vrijeme iza toga žestoko ulagače da budu oprezni u očekivanju novog vala rasta cijene dionice, da može i ne mora doći. Dakle upozoravao, ne drukao. Vjerovali il ne, očekivao sam rast i ja, pogotovo zadnjih mjeseci, sve do nedavno, ali nisam nit kupovao, nit poticao druge da kupuju. I nije došlo do rasta.
3 ) nakon novog i pomalo neočekivanog pada ispod 1000 oni nalozi na prodaji na 975 su mi se učinili znakovitim, jer ih unatoč jačoj korekciji nitko nije htio uzet s aska ( ja sam sitno počopao čisto radi znatiželje da pratim reakciju ) i već je ovo govorilo šta se može očekivat kad kupnja nije išla.
4 ) ušao sam zatim većom sumom na 930, iako sam znao da neću dugo te dionice držati, i tako je bilo, uskoro sam rasprodao sve na 955-960. Očekivao sam turbo korekciju.
5 ) opet sam ušao vjerovali il ne tek malo tamo na 785, a onda većom sumom na 75X. I opet prodao, sa zaradom, malom, ali zaradom.
6 ) Ne tangira me baš ništa ovdje, priznajem da sam samo trejder, meni svejedno jel pada il raste, ja se već nekako snađem, volim trejdat, gušt mi je, al volim gledat i šta se s nekim dionicama može zbivat na duži rok. I uredno upozoravam ekipu, nemam potrebe drukat, samo kometiram ono šta vidim. Pratio sam tako i kretanje bdi indeksa i pratio sam kako uprava radi i reagira, i samo potvrdio ranije slutnje da nemaju pojma šta rade i nemaju pojma kako se postavit u novoj situaciji ( ove ugovorene vozarine i one peripetije oko novogradnji potvrđuju rečeno )
i naposljetku, za vašu infomaciju
7 ) na lkri sam samo nebrojeno puta u proljeće upozoravao da se isplati kupovat po 170, jer će uslijedit masivni odbijanac, i bi tako, cijena je poskočila do čak 220, a i dan danas nije padala ispod tih 170 kuna, za razliku od mase dionica koje se trže debelo ispod svojih tadašnjih razina. Imate grafove pa usporedite. Pa ako me je netko i poslušao tada, ima do sada bar na lkri +1 posto u portfelju.
Dakle, kolega LudiAlen. Gdje sam ja to druker i navlakač?
Kažem vam, vi ste samo malo napeti pa ne vidite dobro tko, šta i zbog čega piše.