Danas smo dobrano potegnuli +10 kuna na najvećem odbijancu zadnjih par tjedana, ajmo svi natankat aute!
Danas smo dobrano potegnuli +10 kuna na najvećem odbijancu zadnjih par tjedana, ajmo svi natankat aute!
Dr Hebrang bi rekao preko 3 posto. [huh]
danas BDI vjerojatno ispod 2000…. zadnji put je tamo bio 5.5.2009….
Baltic Exchange Dry Index TM 1940 (DOWN 78)
Baltic Exchange Capesize Index TM 2159 (DOWN 132)
Baltic Exchange Panamax Index TM 1985 (DOWN 96)
Baltic Exchange Supramax Index TM 1843 (DOWN 27)
Baltic Exchange Handysize Index TM 1016 (DOWN 13)
Ponuda Vladi RH,
Nudim Vam 1 kunu za 1 dionicu Atlanske plovidbe. Dakle spreman sam Vam iskeširati 140 000 kuna u sekundi za Vaš udio u ovoj firmi koja i nije bogznašto. Vi bi se riješili velikog tereta i obveza a ja bi preuzeo svu odgovornost za sudbinu ovog posrnulog brodara. I na kraju dionice su Vam samo papir koji ničem ne koristi. U očekivanju pozitivnog odgovora na moju ponudu srdačno Vas pozdravljam.[rolleyes]
evo, možemo krenuti u licitaciju.
ja dajem 1,1 kn /dionici.
[cool]
Baltic Exchange Supramax Index TM 1843 (DOWN 27)
Baltic Exchange Handysize Index TM 1016 (DOWN 13)
dokle može ovo nizbrdo??
je li može netko izbaciti graf bdi-a , pa da vidimo TA ?
Hrvatski fond za privatizaciju prodaje (ili kani prodati) dionice Atlantske, a BPI (BDI) i dalje u padu.
Što motivira današnje kupce da skidaju s aska?
Neki su i optimistični…
The improvement of especially the container business
Jesu, optimisticni su, ali to nema veze s atlantskom.
ne vjerujem da može ispod 1600 bodova potonuti,a što se tiče atpl moja je prosječna 1000 kn i ne brinem se zbog pada,u kešu je cca 100000kn pa neka ona padne na 500 kn što se mene tiče,ali kad fondovi krenu u napad jako brzo će se vratiti na razine 11xx kn,je rje firma koja ima budućnost i ulaže u nju za razliku od nekih,a ja imam strpljenja i vremena,lijep pozdrav svima
Pošto naša vlada kad prodaje onda prodaje u bescijenje, u ovom slučaju se prihvaćaju najniže ponude. Dakle ponude trebaju ići prema dolje dakle 0.9 , 0.8 kuna po dionici i tako dalje. [smiley]
Pošto naša vlada kad prodaje onda prodaje u bescijenje, u ovom slučaju se prihvaćaju najniže ponude. Dakle ponude trebaju ići prema dolje dakle 0.9 , 0.8 kuna po dionici i tako dalje. [smiley]
[/quote]
ja im nudim 100000kn za cijeli paket mislim da je dovoljno nadam se da će me nazvat Đuro ovih dana