Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
………..joj , opet se čude brokeri ..sami sebi???
Pet / 5 / pet puta je Uprava naglasila d će kupovati DIONICE ….Koga se vraga toliko čudite ???
Ona lova koja je ODUZETA OD DIVIDENDE – JE UPRAVO TU- NA BURZI ZAVRŠILA….. prestanite
glumatati!
Odgovor ministra Šukera večeras u Otvorenom na pitanje zašto ne uvedu porez na kapitalnu dobit,kako čemo privuči 2 milijarde eura 2012. sa porezom na kapitalnu dobit eto pa vi samo prodajte dionice… [smiley]
………..joj , opet se čude brokeri ..sami sebi???
Pet / 5 / pet puta je Uprava naglasila d će kupovati DIONICE ….Koga se vraga toliko čudite ???
Ona lova koja je ODUZETA OD DIVIDENDE – JE UPRAVO TU- NA BURZI ZAVRŠILA….. prestanite
glumatati!
Ma prave stvari će se dogoditi mimo ovih gledalica koje su štivo za pučanstvo ili neuku raju. Ja im nudim svoje dionice za trezor po toj i toj cijeni, a ako me pak oni sa svojom ponudom izbace iz cipela nek nose i mene i dionice u trezor, eto im sve. Imaju gospari para na ofshore računima , možda samo dr. Ivo ima više od njih [rolleyes] Pio sam neko odlično vino, mislim da je bio crnjak. [thumbsup] Pustite dionice, ne buljite u ekran mjesec dva i vidjet će te tek onda veliku promjenu. Ja tako mislio napravit a onda me drugu večer probudi Kardum sa plazme, izbuljio oči, i ja znao odma koliko je sati. [angry]
Nisam siguran je li ovo naša Petka:
PETKA
Ship Name PETKA
DWT 75460
Built 1994-10
75,460
BLT 94 AUGHINISH/AUGHINISH 5-12/7.2010
USD 21,000 DAILY, VIA KAMSAR NORDEN
Nisam siguran je li ovo naša Petka:
PETKA
Ship Name PETKA
DWT 75460
Built 1994-10
75,460
BLT 94 AUGHINISH/AUGHINISH 5-12/7.2010
USD 21,000 DAILY, VIA KAMSAR NORDEN
Je, naša je to Petka….
Ovo je bolje ugovoreno nego prošli puta…
Veća cijena, stariji brod a vozarine manje…
A i hoteli nisu loše popunjeni…
-Misliš li na vladova proročanstva ??? [sealed] [sealed] [sealed] (sp 360)
[/quote]
Ovih današnjih 2,5 milijunčića i u ova teška vremena misle malo drukčije…
[/quote]
Količina prodanih dionica juče over 3000 komada nekad je značila promet iznad 10 milja kuna, što nije bilo realno, ali i ovo je abnormalno jer smo na razinama iz travnja 2006.
Eto priprema Jadra udar na ulagače. Ukratko trebate velika većina vas pohitati u Banke i pootvarati žiriće inače ne bu te vidjeli dividendu.
Poštovani,
nastavno na obavijest Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. (SKDD) koja se odnosi na isplatu dividende, u nastavku Vam prenosimo u cijelosti sadržaj predmetne obavijesti objavljene na internet stranicama SKDD:
"Poštovani,
SKDD vas obavještava da Zakon o izmjenama i dopunama zakona o porezu na dohodak (NN 80/2010) stupa na snagu 1. srpnja 2010. godine.
Članak 64. stavak 2. Zakona propisuje da se obveza isplate na žiro račun kod banke primjenjuje i za isplate dividendi i udjela u dobiti na temelju udjela u kapitalu za sve fizičke osobe. Slijedom navedenog, isplata dividende preko SKDD-a bit će moguća isključivo na žiro račune fizičkih osoba ovlaštenika prava na isplatu.
U slučaju da imate neisplaćena sredstva po osnovi dividende, molimo vas da SKDD-u na adresu: SKDD d.d., Heinzelova 62 a, 10000 Zagreb dostavite vlastoručno potpisan zahtjev (dopis) za upis žiro računa, te da obvezno priložite fotokopiju svoje važeće identifikacijske isprave (npr. osobne iskaznice) i fotokopiju ugovora o otvaranju žiro računa ili potvrde banke o otvaranju žiro računa. Za maloljetne osobe, predmetni zahtjev potpisuje zakonski zastupnik (roditelj ili staratelj) koji prilaže fotokopiju rodnog lista maloljetne osobe i fotokopiju svoje osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave te fotokopiju ugovora o otvaranju žiro računa maloljetne osobe ili potvrde banke o otvaranju žiro računa."
Predmetna obavijest se odnosi na sve koji očekuju primitke po osnovi dividende bez obzira na koji način su stekli dionice, preko brokera PBZ-a, drugih brokera, preko inicijalnih javnih ponuda ili na bilo koji drugi način. Za sve dodatne informacije u svezi rješavanja ove problematike slobodni smo Vas uputiti da se obratite SKDD-u.
Napominjemo da će klijentima koji putem PBZ Investora koriste brokersku uslugu uz dodatnu uslugu pohrane i čuvanja financijskih instrumenata na skrbničkim računima, odnosno klijentima koji nisu izvršili Migraciju, dividenda i nadalje biti isplaćivana na njihove PBZ Investor novčane račune.
S poštovanjem,
Vaš PBZ
Uprave ulpl i tnpl nedavno podebljali svoje udjele u tvrtkama,je li to znak da brodari idu gore? [undecid]
Uprave ulpl i tnpl nedavno podebljali svoje udjele u tvrtkama,je li to znak da brodari idu gore? [undecid]
To ti znači da su podebljali svoje udjele.