ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znala sam..i kladila bih se u svu svoju imovinu, da će nakon svih kritika, Uprava reći….ma , kome
je problem isplatiti …. tako je i zamišljeno. Sića , na brzinu da se začepe zlobni jezici.
Za dva dana..sve će stići pripremiti…. SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE¨!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovaj tekst u SEEbiz ima grešku;
"…milijuna kuna, što predstavlja dividendu od 20 kuna po dionici koja će se isplatiti dioničarima na završetku radnog dana 30. lipnja ove godine.

a na skupštini su rekli:
20 kn po dionici koja će se isplatiti dioničarima
Društva koji će biti upisani u Knjigu dionica Društva kod Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d.
na zovršetku radnog dana 3O. Iipnia 2010.g.

Znaći da na taj 30. trebamo imat dionice da bi dobili lovu, a ne da će nam 30 dat lovu ko šta ovaj novinar tipka… (24. je znači bio zadnji dan za kupnju)

Ovaj tekst u SEEbiz ima grešku;
"…milijuna kuna, što predstavlja dividendu od 20 kuna po dionici koja će se isplatiti dioničarima na završetku radnog dana 30. lipnja ove godine.

a na skupštini su rekli:
20 kn po dionici koja će se isplatiti dioničarima
Društva koji će biti upisani u Knjigu dionica Društva kod Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d.
na zovršetku radnog dana 3O. Iipnia 2010.g.

Znaći da na taj 30. trebamo imat dionice da bi dobili lovu, a ne da će nam 30 dat lovu ko šta ovaj novinar tipka… (24. je znači bio zadnji dan za kupnju)

upravo tako kolega…….
več smo baš na ovoj temi, ne tako davno raspravljali o znanju "doktora novinarstva" na seebizu a ovime samo još jednom potvrđuju da su vodeči u pisanju gluposti i netočih informacija ili ako čemo biti precizniji, nezneau sastaviti ni jednu poštenu i ispravnu rečenicu………tužno ali istinito……..

Radovanja oko isplate -nema. Uprava ATPL-a , je IZOSTAVILA U ODLUCI…. navesti datum isplate
dividende dioničarima.Od zarađenih novaca u 2009. pokrila je dio gubitaka i platila udio Ingri.
Idiotizam- ili osveta zbog napisa na poslovnom.hr ?
Imamo li mi- dioničari svog pravnika ?

Ako dioničko društvo ne navede datum isplate, što kaže zakon?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Radovanja oko isplate -nema. Uprava ATPL-a , je IZOSTAVILA U ODLUCI…. navesti datum isplate
dividende dioničarima.Od zarađenih novaca u 2009. pokrila je dio gubitaka i platila udio Ingri.
Idiotizam- ili osveta zbog napisa na poslovnom.hr ?

Ako dioničko društvo ne navede datum isplate, što kaže zakon?

Ma ne paničari, ispatiti će je čim prije radi sebe, a ne zbog tebe ili mene. Lova jednostavno i brzo "putuje" sa jednog računa na drugi, samo je problem kad je tih računa nekoliko tisuća, treba to netko i odraditi po ovoj vrućini.

Ma ne paničari, ispatiti će je čim prije radi sebe, a ne zbog tebe ili mene. Lova jednostavno i brzo "putuje" sa jednog računa na drugi, samo je problem kad je tih računa nekoliko tisuća, treba to netko i odraditi po ovoj vrućini.

što sjede vani na pjaci na 30 C pa ručno kuckaju naloge? nisu nikad čuli za komp. i klima uređaje?! [lol]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

naravno, čim kupiš 1 dionicu, HANFA ti automatski da 1 pravnika…i tako za svaku dionicu koju kupiš HANFA ti pokloni po još jednog pravnika…pa nakon par dionica imaš vlastiti odvjetnički ured…

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

nemozes ni srusit cjenu….nema kupnje [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nemesis@ to neznam…..samo vidim naloge atpl….zapravo ih ne vidim [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

obzirom na cjelokupnu situaciju u jadnoj nam državi, bez obzira na situaciju u svijetu koja nije nimalo bolja, u stvari samo tako se prikazuje stanje, ne čudi ovakava nelikvidnost, te pokušaj par malih špekulanata u rušenju cijene, što će na kraju i uspjeti. Nakon dužeg vremena sam i sam ušao na 900,00 kn, naravno ne puno, ne vjerujući u daljnji pad, ali očito je da može i puno niže, zato treba biti spreman na sve.

nemesis@ to neznam…..samo vidim naloge atpl….zapravo ih ne vidim [shocked]

ubiše mi post.to će spriječiti daljnji pad.
ali nije to ništa nerealno.pa ovo traje vec danima …tjednima…a sad će izgleda kulminacija medvjeda.

Good artists copy. Great artists steal.

ušao sam na 900 jer je kao jako palo, ali sad mi je već lagano muka od nastavka pada…ako dođe do 850 ja sve kipam van i čekam na 700 kn [embarass]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

New Report

Close