Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
evo ovako ja trenutno imam oko frtalj milje kuna u dionicama, a ostalo do pola milje trejdam, što u zadnje vrijeme ne ide, a ono ostalo do milje imam oročeno mjesec za mjesec.
sto ne igras drys ???
[/quote]
O hebote inverter ,kao da se lova u americi na lopate zarađuje, samo dođeš nalopataš i ideš kući.
igram samo na sigurno
sto ne igras drys ???
[/quote]
O hebote inverter ,kao da se lova u americi na lopate zarađuje, samo dođeš nalopataš i ideš kući.
[/quote]
ako imas znanje NA LOPLATE da [smiley] likvidnost,likvidnost,likvidnost
Diana Shipping alternativno povećanju tonaže razmatra kupnju vlastitih dionica.
Hoće li ATPL kupovati vlastite dionice? Bila bi fora. Kupe vlastite dionice i prime – dividendu koju su podijelil. [smiley]
Zašto bi kupovali vlastite dionice, pa nisu to radili i na 600. Super im je (Upravi) i ovako, pa lakše im je na kraju godine kad se raja iscrpi podjeliti (sebi lavovski dio i malo nama) izvanrednu dividendu. Vuk sit ovce na broju, i svi zadovljni.
BDI?
BDI?
Baltic Dry Index (BDI) -53 4156
BCI
(Cape index)
5304
-53
BPI
(Panamax index)
4360
-90
BSI
(Supramax index)
3015
-38
Hoće li ATPL kupovati vlastite dionice? Bila bi fora. Kupe vlastite dionice i prime – dividendu koju su podijelil. [smiley]
Zašto bi kupovali vlastite dionice, pa nisu to radili i na 600. Super im je (Upravi) i ovako, pa lakše im je na kraju godine kad se raja iscrpi podjeliti (sebi lavovski dio i malo nama) izvanrednu dividendu. Vuk sit ovce na broju, i svi zadovljni.
[/quote]
U Pozivu na Glavnu Skupštinu o tome će se donositi odluka pod točkom 14.
Vaš link
..Ovo što ja vidim iz materijala za Skupštinu…jasno je slijedeće:
– UPrava previše cmulji oko nabave dionica sa strane strane …nekoliko riječi ovakvog tipa..može nabaviti strane .. ako je povoljnije..pa onda…može nabaviti i mimo burze ako je cijena tu negdje..pa opet može nabaviti i posredovanjem ako je to potrebno….to me asocira na HFP i njihov paket..
tj.Šuker je dosadan….UH! ..dogovara sa Upravom trgovinu…
Hoće li i ATPL kupovati vlastite dionice?
[/quote]
U Pozivu na Glavnu Skupštinu o tome će se donositi odluka pod točkom 14.
@Nokla
Hvala na podsjetniku.
@Gardist
Ako kažeš da ne kane kupovati vlastite dionice, zašto onda uopće razmatraju kupovinu vlastitih dionica pod točkom 14. dnevnog reda Glavne Skupštine?