ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 20:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

(…) obzirom da je atlantska relativno ipak manje pala od ostatka tržišta.

Ako pogledamo zadnja 3 mjeseca, ATPL je više pratila Crobex nego što je pratila za ATPL puno važniji BPI (Panamax) i BSI (Supramax) koji su u tom istom razdoblju porasli oko 40% (gledam otprilike na grafici).

Stvari bi s dolaskom turista i nastavkom pozitivnog trenda vozarina trebale doći na svoje mjesto.

Novi sam u svemu ovome :).. Preporuka za sutrasnje kretanje A.P.????

Sad smo u bircu, tako da tek sutra donosimo odluku oko pola deset, vozdra rista [rolleyes]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Zagreb nije prodan.

prozor noćas mora pasti – valter [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Sehen sie diese Stadt .Das ist Valter.

mislim da dosta njih prodaje pošto poto jer je europa dobro odalamila,pa računaju da će prije i rasti,samo tu bi mogao biti zaj.b … ja osatajem ,pa šta bude pozdrav i laku noć

Sunčana perspektiva s povremenom naoblakom.

Sehen sie diese Stadt. Das ist Valter.

Walter [smiley]

ja pomalo kupujem

kota 900 nesmije pasti…. [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

danas će vozarine opet u plus ali ne vidim kako će to nama pomoći uz crvenilo u Europi … to je zakon spojenih posuda, crvena EU – crveni Crobex … ATPL ??? mislim da ćemo biti sretni budemo li stajali na mjestu…pametni će danas provesti vrijeme na nekoj terasi uz kavicu i sunčati se…

kota 900 nesmije pasti…. [wink]

u tehničkom smislu to bi bila katastrofa, al dobra je brana na 930 izgleda

never surrender

peromadjar@ usa brodari su vec dobrano oversold danima….i dalje rone…tako da……

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close