ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 03:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hm, baš me zanima heć li biti smješak na licu i brodarima nakon što prođe ovo navlačenje

http://www.seebiz.eu/hr/valute-i-robe/njemacki-koncerni-pad-eura-je-sjajna-vijest!,78389.html

Baltic Dry -1,3%
Capesize -5,8%
Handysize +0,6%
Supramax +0,3%
Panamax +2,0%

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

hebote al nas torpediraju. dokad? [pray]

Baltic Dry -1,3%
Capesize -5,8%
Handysize +0,6%
Supramax +0,3%
Panamax +2,0%

Zar BDI netko prati…On ne znači ništa ako ne znamo omjer brodova koji su na spotu a koji su na T/c
Jerković konzervativno vodi poslove pa sumnjam da mi imamo koristo od BPI….

hebote al nas torpediraju. dokad? [pray]

Hm,torpedo pokosio pola moje prve linije obrane.
Pa valjda ćemo sutra u neki kontra napad.

BPI, index vozarina za Panamaxe, na najvišoj razini u zadnjih godinu dana odnosno na najvišoj razini otkako su se indexi bili strmoglavili uslijed krize.

Netko ili namjerno ruši cijenu ili netko ne shvaća…

mislim da je prije ovo prvo

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

BPI, index vozarina za Panamaxe, na najvišoj razini u zadnjih godinu dana odnosno na najvišoj razini otkako su se indexi bili strmoglavili uslijed krize.

Netko ili namjerno ruši cijenu ili netko ne shvaća…

ljudi, pa zar nije fenomenalno kupiti jeftino!

kupite i cekajte!

pa zar se mora novac zaraditi u tjedan dana??

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Ljudi ovo s BDI-om je zabrinjavajuće, ako ne raste sada neće ni niti do kraja godine.
Sve me ovo podsijeća na jesen 2008g.

ATPL trenutno nije jeftina dionica!

Cijena od 980,00 kn je potpora, vrijeme je za ulaz, ako padne ispod bit će vrijeme za [pray]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ljudi ovo s BDI-om je zabrinjavajuće, ako ne raste sada neće ni niti do kraja godine.

Ovo se zove pila naopako, pa sličnima nije bila jeftina ni na 600, ok nek je sad čekaju na 800 možda i dočekaju jednog dana.
Ako me nešto iznenadilo ove godine onda je to razina BPI, nisam očekivao ovako visoku razinu vozarina, dolar se oporavio i do kaja godine može i na omjer 1:1 u odnosu na euro, a što bi to značilo za rezultat brodara prosudite sami. JDPL i ATPL trenutačno mi čine 80% portfelja.

Ovo se zove pila naopako, pa sličnima nije bila jeftina ni na 600, ok nek je sad čekaju na 800 možda i dočekaju jednog dana.
Ako me nešto iznenadilo ove godine onda je to razina BPI, nisam očekivao ovako visoku razinu vozarina, dolar se oporavio i do kaja godine može i na omjer 1:1 u odnosu na euro, a što bi to značilo za rezultat brodara prosudite sami. JDPL i ATPL trenutačno mi čine 80% portfelja.
[/quote]

Ako vozarine neće rasti, ATPL nema šta tražiti iznad booka, jer ne može poslovati pozitivno. Druga stvar BDI je uvijek bio dobar indikator svjetske ekonomije, pa ako nema robne razmjene i vozarine padaju neće ajme ti se nama bilo to u brodarima ili nekim drugim dionicama.

200, 500, 600, 1000, 2000 kn meni je sasvim svejedno jedini cilj trgovanja na burzi je prodati skuplje, a ne kupovati na "dugoročno dobrim" navlakušama.

New Report

Close