ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 05:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Baltic Dry Index (BDI) -40 3882
Rates

BPI
+87

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

DryShips Inc (NASDAQ:DRYS)
Tuesday’s Pre-Market
5.22 +0.10 / +1.95

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

jel ima itko živ na ovoj burzi,forumu i u državi tko ima nešto za reči o ovoj dionici,vozarinama, skoroj budučnosti brodara?……

Dolar je žestoko skočio, a panamaxi što čine kralježnicu flote ATPL prevoze robu za odlične vozarine, pa bi se to moglo i moralo vidjeti na prihodovnoj strani već u FI 2Q. No, "rezultat" 1Q ( s pravom) je kod nekih investitora stvorio averziju prema ovoj dionici i svjedoci smo permanentne i ne baš bezazlene rasprodaje. Nadalje, u USA je prisutan golem strah od double dipa, pa ako će padati Dow i S&P 500 roknut će i Crobex te kolateralno i ATPL. Ipak, uz KORf i Adris P-A nema boljeg izbora od ATPL na ZSE.
[/quote]

Da vozarine za panamaxe su sasvim pristojne. Čak i dugoročne za 6 i dulje. Međutim ali. Jesmo li sigurni da plove za kako sam gore boldao citirano od cijenjenog gardiste odlične vozarine?. Čini mi se da su pred kojih 3,6 ili 9 mjeseci jako konzervativno (inače to nije loša osobina, ali mi se čini da su tada bili ipak prekonzervativni) na dugoročne TC ugovorili većinu flote na zericu iznad 20k usd/dan.
Što bi značilo da sad ne iskorištavaju najbolje ovu situaciju, a prijeti i realna mogućnost da istekom njihovih tc vozarine ne budu na ovim razinama. Moja prognoza vozarina je za vrijeme godine dana od sad da neće puno više od ovih razina, doduše mislim da neće ponovno u ambis ali niti puno više od ovog gdje su sad.

"Kupujte zemlju, ona se više ne proizvodi"

a vi kolega imate sve ugovore ? onda nije problem da to podjelite,,

ili to od Vidovitog Milana imate info [proud]

http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/103019/Default.aspx

.

ludilo brale, s jednom dionicom u minusu smo 1%……..ajd još 9 kom pa da budemo sa 10 dionica u minusu 10%…… [lol] [lol]

Rušenje cijene jednom prodanom dionicom..

Bravo majstori……

Kad vremena nisu bila teška i kad novaca nije bilo malo???? Tko se toga sjeća???

Jao veselja, atlantske po 975 koliko ti srce želi. Šta je Božić uranio?

never surrender

@pero,adjar
hajde lupi

@pero
,adjar
hajde lupi

sorry brate, lupio bih, al već me pokupilo s bida maloprije, meni dosta…

never surrender

šta da lupa,evo nude već i po 970!

akcija ,ko nekad kod peveca [sad]

Ja upravo prebacivam lovu sa tekućeg…valjda će do sutra zaroniti još …Iako mi nije jasno tko prodaje po ovoj cjeni i -20 kn div…a brodovi plove li ga plove..Molio bih da se neki od tih jave ako su na ovom forumu sa objašnjenjem ili misle da sve propada (tada se varaju..komu je to u interesu)..u svijetu postoje ogromne rezerve kapitala za rješiti bilo koju krizu..

New Report

Close