ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jako "odgovoran" odnos prema tvrtki

Isplacivati dividendu a minuscine redaju..
Jednostavno loša uprava!

[lol] Pa ti pojma nemaš…

Jednostavno loša uprava!

Zašto to misliš? Pa gleda se budućnost, a da nemaju od kud isplatiti (mislim na prošlost) jednostavno ne bi isplatili.
Odlična Uprava !

...

Jednostavno loša uprava!

ne blamirajte se…

Ima li netko info o onih 5 državnih hotela u Dubrovniku koji sa dugom koštaju baš nešto kao i Zagreb…(brod ne grad :))
Jel se zna novi vlasnik?

Kak se danas rastura po asku, prodano svega 10 komada. [yawn]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

htjeli ste reči da je 10 prošlo po bidu a ne po asku?…….
no nije ni bitno s obzirom na ukupnu koičinu od 118 kom. ali ipak bi se mogli pohvaliti da je statistički danas preko 90% dionica skinuto s aska……
joj koja dosada kad se time moram zamarat…..

pozdrav svima

BDI = 3888 , UP 66 ,ak ovo išta ikome znači
BCI = UP 74
BPI = UP 50
BSI = UP 34

@extrem

Svima zanči da velikima ništa ne znači,jer im trenutno odgovara ovakva letargija , nikakvi prometi i pesimizam da bi što jeftinije pokupovali što više podcijenjenih papirića…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

htjeli ste reči da je 10 prošlo po bidu a ne po asku?…….
pozdrav svima

Upravo tako, meni ovo više liči na isprogramiranu automatiku, a gazde otišle na wellness party. Kako legenda govori kod amera se ipak kako dogodila pizd. jer, navodno je frajer upisao na prodaji slovo b (bilion) umjesto m (milion) i otišao na cugu.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

trebalo bi bar nešto značiti al očiti bu trebalo još 10-ak dana rasta, pokoji panični kupac,bdi preko 5000, malo ljudske pohlepe i keša pa se i naši motori upale…….eto to bi trebao biti neki uspješan recept atpl kuhinje……

DryShips Inc (NASDAQ:DRYS)

Wednesday’s Pre-Market
5.46 +0.07 / +1.30%

dr. Leone Glembay, sin Ignjata i prve supruge rođ. Basilides – Danielli (38 godina)

Jednostavno loša uprava!

Zašto to misliš? Pa gleda se budućnost, a da nemaju od kud isplatiti (mislim na prošlost) jednostavno ne bi isplatili.
Odlična Uprava !
[/quote]
je je fenomenalna

Narucuju cap na 10000 bodova bdi-a, kupuju paodkazuju, pa kupuju brodove, igubili kompas skroz..
prvi kvartal opet minus, jednostavno druga liga
Nek se ugledaju na upravu ulpl

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close