Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,02 | 12.205 | 249 | 49,00 | 49,10 | 0,00% |
Netriba paničariti, kao što Alt kaže, vozarine idu gori…Samo strpljenja…pa burza u Grka je bez rasprodaje..
jasno mi je da smo roknuli kad su se vozarine strmoglavile u jesen 2008. ali za brodare ne vidim neki razlog ponovnog pada jer su vozarine u međuvremenu debelo narasle i trenutno su u fazi kad će se dodatno ojačati… bojim se da su ulagači u amerci podlegli laganoj panici zbog Grčke i njezine uloge u brodarskom sektoru … za naše brodare ne vidim ni jedan razlog da ih pratimo osim drhtavih ručica lokalnih paničara…najgore je debelo iza nas…a u americi kako su brzo pali tako će se brzo i oporaviti…
Ispričavam se….Nisam vidio stanje u Amera..Nemoš virovat, dest puta veća panika nego u Evropi a da ne govorim u Grčkoj…A ovaj pad brodara, to očito ima veze s Grcima, neznam točno sad koji su njihovi…Ali bez panike, brodovi trenutno pa i u bliskoj budućnosti zarađuju..
jasno mi je da smo roknuli kad su se vozarine strmoglavile u jesen 2008. ali za brodare ne vidim neki razlog ponovnog pada jer su vozarine u međuvremenu debelo narasle i trenutno su u fazi kad će se dodatno ojačati… bojim se da su ulagači u amerci podlegli laganoj panici zbog Grčke i njezine uloge u brodarskom sektoru … za naše brodare ne vidim ni jedan razlog da ih pratimo osim drhtavih ručica lokalnih paničara…najgore je debelo iza nas…a u americi kako su brzo pali tako će se brzo i oporaviti…
ma sve ok, kolega……kod mene osobno ni nema više emocija a kamo li panike al kad ovo vani vidim mene strah i ledi mi se krv u žilama…..
čini mi se da bi ante umjesto da nam dijeli dividendu , mogo u kakvu veću akviziciju : jeftinije će izgleda bit kupit drys ili dianu nego ulagat u razvoj flote [lol] .
DRYS -14%
EXM -18%
DSX -10%
ESEA -20%
a šta ćeš moramo se znat i našalit, nećemo sad sjest i plakat .
evo ja bi predložio anti da ne isplaćuje dividendu nego da nam kupi jednog (il dva) grčka brodara – došli skroz jeftino [lol] . rekla bi jaca nepodnošljiva lakoća…nečega [lol]
evo ja bi predložio anti da ne isplaćuje dividendu nego da nam kupi jednog (il dva) grčka brodara – došli skroz jeftino [lol] . rekla bi jaca nepodnošljiva lakoća…nečega [lol]
ovo je prilika života sutra idemo u korekciju koja će malo potrajat svi koji imaju casha trebaju uletit dok mogu.crobex će se srušit samo zato što prati amere a Grčka ni Eurozona nemaju baš neki utjecaj na naše tržiste.
morat ću opet dizat margin
ovo danas je šokantno za mnoge preko bare ali mislim da će neki pošteno zaraditi u kratkom roku…oni hrabriji koji su kupovali na debelom minusu…
nego pratio sam trgovanje na yahuu fajnensu i čini mi se da je promet na drys-u bio preko 40 mil usd , sad je na 33 mil usd [undecid] . jel to stvarno bio neki zajeb s sustavom , čini mi se da je poništen jedan dio transakcija na skoro svim bitnijim tickerima .