Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Pitanje je svih pitanja koliki triba biti BDI da bi bila zarada, malo veće…Sad se vidi da su konzervativno ugovarali brodove na TC za vrime vozarina koje su osigurale nula dobit…Sav ovaj rast BDI nije na njih uticao..E sad kad ističu ugovori, dali će ići na spot s cijenom koja je sve veća tada će biti zarade..Katastrofa je da 1% udjela u poslovanju firme donosi toliki gubitak a neznam kad će u turizmu i avio prevozu uopće biti dobiti…
Mislim da bi BDI trebao biti oko 3500 bodova.
opet vi o bedeiju , pa ako vam dosad nije jasno neće ni bit . bedei je samo šminka , kakva je korist od bedeija ako je u njemu kejp na recimo 8000 , a panamaks i supra recimo ispod 2000 , to ti je onaj vic – ti jedeš kupus ja meso , u prosjeku jedemo sarmu i ja i ti [lol] . u totalu to daje solidan bedei od + 3500 , ali zarađuju ovi što voze na kejpu , a ovi drugi puše ko žuti [lol] .
Samo glasno razmišljam. Onaj tko se usidri u marini, vjerovatno već ima sobu sa puno zvijezda.
Samo glasno razmišljam. Onaj tko se usidri u marini, vjerovatno već ima sobu sa puno zvijezda.
stoji , a vjerojatno ima i svoj zrakomlat pa neće se valjda gužvat u ekonomik klasi s sitnim švercerima [lol] . nek oni svežu svoje 30-metraše , tu je kesa [thumbsup] , zna to ante .
Svi brodovi plove, para više nego u Mamića, što se stalo? Pa juče je Stoja rekao da mi nemamo veze sa Grčkom, da smo mi Hrvatska, ajmo u šoping, dosta filozofiranja, 2 q smo na konju, uzjahat ćemo ziher. [pray]
DryShips Inc (NASDAQ:DRYS)
Thursday’s Pre-Market
6.00 +0.07 / +1.18%
Baltic Dry +0,9%
Capesize +1,8%
Handysize +0,9%
Supramax +0,2%
Panamax +1,0%
panamaxi na 31000 dnevno a ATPL u minusu 5 milja dolara za 1Q, prestrašno
panamaxi na 31000 dnevno a ATPL u minusu 5 milja dolara za 1Q, prestrašno
[/quote]
– možda jer su ugovori za brodove Atlantske večinom od 22000 – 27000, možda jedan od 29000, al i brzo ističu – pa će se moči ugovoriti nove na 30000+ !