Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Prelazimo li danas 1000 kn? [rolleyes]
…jer ipak mi vozimo na teški mazut uz pomoć velikih dieselskih motora pa je zagrijavanje malo sporije.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Pazi, jedan panamax od 75000 dwt ekvivalent je 3000 kamiona od 25 tona, da ih postaviš na auto cestu bilo bi puno zajebanje od seljačkog prosvjeda sa traktorima. Dakle, nije lako odljepiti brod od obale, ali kad se bulk carrier uhvati otvorenog mora uz povoljnu struju može "uhvatiti" i 20 milja, a uz tu brzinu male barke na Jadranu glisiraju. Vjerujem da i nama sljedi ubrzanje ka zadanom cilju, a prva kota je 1250, gdje očekujem značajniji iskrcaj nestrpljivih i manje ambicioznih.
ljudi moje pa je li to moguće!!!!!!!!!!!!!!!????????????????
nadam se da je ovo samo početak "pravog" rasta…….
Nisam ja uopce netko tko se smatra prepametnim
Dobit ce biti ili ne, nemam pojma.
Atpl je i više nego na fer cijeni, s ovakvim poslovanjem…
s obzirom da ne znaš hoće li biti dobiti ili ne kako možeš znati da je cijena fer s ovakvim poslovanjem…?! nekako mi tvoja formulacija ne zvuči logično…
[/quote]
A kako netko moze sa sigurnoscu reci hoce li biti plus ili minus
Taj mora imati povlastene info
Da je i ATPL jednom među prvima po rastu. A toliko sam puta ugasio računalo nakon pogleda na burzu 🙂
Ja imam povlašten položaj u glavi,za razliku od nekih za koje ne razumjem o čemu raspravljaju.I isprka što ono što sam najavio za jučer događa se danas a i u buduće će.Puno sreće onima koji ne znaju bili u brzo jureći vlak ili pod njega.
kako netko djeli jedinice, malo mu krivo što raste, [proud] ,, a nije uspio dokupiti, jednom će i strpjenje doći napokon na naplatu