nema beda danas u 14 30 smo preko 1000
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-atlantska-ce-profitirati-od-dividende-ht-a,74285.html
Koji bomba naslov [smiley] dugo smo ovo čekali
ovo je cirkus a ne burza
čim dobijem pare od tcoma idem u ameriku
više me neće vidjeti samodol i co
na atpl ovi što su jučer kupili 5icu dižu cijenu, stave svoju atoju pa čekaju da se mali nakote.
uljanik je bolji pick
Kolega onda ste pogriješili ovo Vam je forum od ATLP a ne od ULPL a ako je tako dobra kupujte dižite cijenu da se i mi uključimo.
ovo je cirkus a ne burza
čim dobijem pare od tcoma idem u ameriku
više me neće vidjeti samodol i co
Prije par dana sam rekao da će se ždero vratiti u Atlansku, to se sada i događa, tj on se vraćao prije ovog rasta, potiho ali sigurno, sada je stvar tehnike ovo navuć na željenu razinu. Veliš da je ovo cirkus, pa sve je u biti cirkus, samo se u tom cirkusu treba snaći a ne čekati da ti netko nešto donese pod nos. Misliš da je WS nešto bolje? Rekao sam već prije da se njihov balon brže napuhuje, a naš malo kaska, ali kad naši krenu, a uskoro izbori, u svakom slučaju moglo bi biti veselo. HT sigurno neće pasti koliko neki misle, ali nek ulaze u Atlansku, Ždero ima dovoljno dionica da svih namiri. Samo ako netko ima podatak koliko je bila dionica precjenjena/podcjenjena na razini cijene od 3800, 2007 ili 2008 god. U svakom slučaju ne treba biti euforičan, ovo su još uvijek tek rutinske godišnje operacije tj. remonti da brokeraji prežive i cjelokupni sistem ne krepa.
Jučer 5000*955 4.775.000
Danas 5000*955 4.925.000 Razlika 150.000 u jednoj transakciji….Molim fond koji je prodavao da me prime za brokera iako sam već zaposlen, ako misle poslovati pozitivno..Ali očito da je ova naš novac a ne pojedinca jer nebi ovako prodavao kad svaka ptica na grani znati di je misto za ATPL..
I svi mi koji mislimo da oni nešto znaju više od nas zato što barataju s TA itd, varamo se…Mi smo bolji od njih jer baratamo s instiktom i logikom i svojim novcem….
Nije toliko bitno jel s aska ili s bida kad je poklopljeno u par sekundi i radi se o dogovorenoj transakciji
Nije toliko bitno jel s aska ili s bida kad je poklopljeno u par sekundi i radi se o dogovorenoj transakciji
Vjerojatno je dogovoreno ali uvijek ljepše izgleda kada se skine s aska.