ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema beda danas u 14 30 smo preko 1000

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-atlantska-ce-profitirati-od-dividende-ht-a,74285.html

Koji bomba naslov [smiley] dugo smo ovo čekali

ovo je cirkus a ne burza
čim dobijem pare od tcoma idem u ameriku
više me neće vidjeti samodol i co

Postanite Eu-robovi

"Very strong long-term outlook" [wink]

na atpl ovi što su jučer kupili 5icu dižu cijenu, stave svoju atoju pa čekaju da se mali nakote.
uljanik je bolji pick

Kolega onda ste pogriješili ovo Vam je forum od ATLP a ne od ULPL a ako je tako dobra kupujte dižite cijenu da se i mi uključimo.

ovo je cirkus a ne burza
čim dobijem pare od tcoma idem u ameriku
više me neće vidjeti samodol i co

Prije par dana sam rekao da će se ždero vratiti u Atlansku, to se sada i događa, tj on se vraćao prije ovog rasta, potiho ali sigurno, sada je stvar tehnike ovo navuć na željenu razinu. Veliš da je ovo cirkus, pa sve je u biti cirkus, samo se u tom cirkusu treba snaći a ne čekati da ti netko nešto donese pod nos. Misliš da je WS nešto bolje? Rekao sam već prije da se njihov balon brže napuhuje, a naš malo kaska, ali kad naši krenu, a uskoro izbori, u svakom slučaju moglo bi biti veselo. HT sigurno neće pasti koliko neki misle, ali nek ulaze u Atlansku, Ždero ima dovoljno dionica da svih namiri. Samo ako netko ima podatak koliko je bila dionica precjenjena/podcjenjena na razini cijene od 3800, 2007 ili 2008 god. U svakom slučaju ne treba biti euforičan, ovo su još uvijek tek rutinske godišnje operacije tj. remonti da brokeraji prežive i cjelokupni sistem ne krepa.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Jučer 5000*955 4.775.000
Danas 5000*955 4.925.000 Razlika 150.000 u jednoj transakciji….Molim fond koji je prodavao da me prime za brokera iako sam već zaposlen, ako misle poslovati pozitivno..Ali očito da je ova naš novac a ne pojedinca jer nebi ovako prodavao kad svaka ptica na grani znati di je misto za ATPL..
I svi mi koji mislimo da oni nešto znaju više od nas zato što barataju s TA itd, varamo se…Mi smo bolji od njih jer baratamo s instiktom i logikom i svojim novcem….

803 kom po 980,00 skinuto s aska ili?…..

Skinuto.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Nije toliko bitno jel s aska ili s bida kad je poklopljeno u par sekundi i radi se o dogovorenoj transakciji

No pain no Game

Nije toliko bitno jel s aska ili s bida kad je poklopljeno u par sekundi i radi se o dogovorenoj transakciji

Vjerojatno je dogovoreno ali uvijek ljepše izgleda kada se skine s aska.

BDI = 3001, UP 35

Baltic Exchange Dry Index TM 3001 (UP 35)
Baltic Exchange Capesize Index TM 3048 (UP 47)
Baltic Exchange Panamax Index TM 4036 (UP 15)
Baltic Exchange Supramax Index TM 2596 (UP 29)
Baltic Exchange Handysize Index TM 1368 (UP 7)

New Report

Close