ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tjedni i Dnevni graf ATPL !!

hvala najljepša
pofuk

IZLAZAK IZ KRIZE
Znakovit oporavak na Wall Streetu

Podignut optimizmom zbog korporativnih profita, oporavka gospodarstva i najnovijeg plana za olakšavanje duga Grčke, dionički indeks Dow Jones u ponedjeljak je prešao razinu od 11.000 bodova, što nije ostvario otkako je počelo kolebanje financijskog sustava prije 19 mjeseci, izvijestio je The Wall Street Journal …..

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/63354/Znakovit-oporavak-na-Wall-Streetu.html

semper fidelis

gledam ovu atlansku dokad će ovako cmrljit?

ali to ne bi trebalo vrijediti za ATPL jer je definitivno fundamentalno podcijenjena.
[/quote]

mozes malopojasniti ( konstruktivnon i brojkama)

Hvala
[/quote]

Ajde, okvirno bi to izgledalo na sljedeći način:
– flota vrijedi app. 300 miljuna dolara (imaj u vidu da sam vazda bio Dundo Maroje, znači škrt na brojkama)
– keš na računu app. 60 miljuna dolara, a uloženo je i app. 90-100 miljuna dolara u 7 naručenih novogradnji
– firma ima dva zemljišta gdje je predviđena gradnja app. 100 000 m2 stambeno-poslovnih prostora, vjerujem da će zarada biti makar 1000 eura "po kvadratu"
– tri hotela i 5 aviona nešto vrijede kao i 50% vlasništva u pomorskoj i putničkoj agenciji, te udio u kopjuterskoj firmi Laus cc.

Kako god okreneš podcijenjenost min.35%, uz solidnu perspektivu tvrtke. Ako želiš detaljnu analizu, platiš pa se dogovorimo kako da ti dostavim. Ja sam svojedobno platio kolegi sa foruma analizu za Zabu i to mi je najbolje uloženi novac u životu. [thumbsup] [tongue]

Ajde da se i ovo desi-kupnja na ulpl jača 4x nego na atpl [huh](ko bi reko čuda da se dese)

Opet se s jednom prodanom dionicom ruši cijena…

Nevjerojatno, kakva se igra vodi na ovoj dionici..

S druge strane, da nije tim istima zanimljivo spuštat cijenu na niske grane i nadokupit jefinije, ne bi to radili.
Zaključak:
Dionici predstoji stagnacija pa onda rast većih razmjera..
A kad će biti rast????
To samo ekipa iz fondova zna….

Ajde ekipo, javite nam kad da i mi znamo…

(ne kaže se uzalud da svi na tržištu kapitala lebde okolo, a samo brokeri zarađuju).
🙂

Kad vremena nisu bila teška i kad novaca nije bilo malo???? Tko se toga sjeća???

pa ovdje kupnje ni nema….da čovjek nezna mislio bi da je firma pred stečejem…… [lol]

hugh @ vidices kupnju na oko 900 [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

280 kom na kupnji, 6 puta manje nego na pr. Diok, za koji kažu da je među pet "najgorih" dionica na ZSE.

Kune nisu problem, kuna nema

S druge strane, da nije tim istima zanimljivo spuštat cijenu na niske grane i nadokupit jefinije, ne bi to radili.
Zaključak:
A kad će biti rast????

(ne kaže se uzalud da svi na tržištu kapitala lebde okolo, a samo brokeri zarađuju).
🙂

nema veze, svak pametan zna da ova dionica vrijedi zato ni nema velikog rušenja cijene…..

jesam piso neki dan da ide na 800 ………………heheheheheheh…..mrgude tebe
se čeka da počneš pisat o smjeru za dole te bi to bio znak za up…….

Zaključak:
A kad će biti rast????

🙂

nema veze, svak pametan zna da ova dionica vrijedi zato ni nema velikog rušenja cijene…..
[/quote]
nema velikog rušenja ali ima malog svaki dan već puni mjesec dana

Ulagač koji je imao dovoljno hrabrosti i pronicljivosti i odlučio nakon Nove godine uložiti 10.000 kuna u slabo likvidne dionice bjelovarske tvornice slatkiša Koestlin, danas bi imao prilično razloga biti zadovoljan. Do danas je mogao zaraditi 6500 kuna. Ovo piše negdje na poslovnom forumu. A zamislite da je uložio dve milje danas bi imao 3300, a zamislite da je pogodio sve vrhove i dna od svih dionica i da je u svaku uložio po 1 milju kuna. O čem se radi, netko je uistinu bio pronicljiv i kupio kekse za sa novcima od prodanih dionica Atlanske, i sada bi kekse uvalio nekome za "siću", dok Atlansku drži na kruhu i vodi isto tako sa minimalnim izdacima. Kad proda kekse vratit će se ždero u Atlansku zato je sada lagano i ruši, ali bolje vam je mijesiti tijesto i iskaliti bijes na tijestu nego ovdje gubiti vrijeme. Nije Jadranka toliko blesava kad svoj bijes iskaljuje na tijestu. Idem odma kupiti vreću brašna. [angry] Ukratko netko vam šalje poruku da kupujete nelikvidne dionice i da se okanite Atlanske, opet ukratko kažu vam nije žvaka za seljaka.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

New Report

Close