Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
mozes malopojasniti ( konstruktivnon i brojkama)
Hvala
Ma to je više ‘nako… od oka…
čiča smart je obećo izračun nav-a prije jedno mjesec dana. evo da ga podsjetim na obećanje. čiča smart ako može molim lijepo [pray] .
postskriptum: pošalji ga kakav god da je dobar , loš ili zao , pa ko pokojnik ko pukovnik
[thumbsup]
netkom se ucinilo da je ovo dno pa je malo osnazio kupnju, sad ce dobit po pi*vajzu.
Vec dugo nije bila ovakva kupnja 643 komada na kupnji,gadno ojacalo [rolleyes]
Ja danas završio s dokupom. Mislim malo prerano, ali ima i gorih stvari. Ni Bafet nije gađao dna i vrhove. [tongue]
mislim da je ovo dno dna,i ovo je bilo preko svake mjere,bar za moj pojam poimanja burze,ja kupovao na 990,980,960…
Ovako: pauzirah od cijenjenog foruma otprilike 3mj., i sad maloprije polih se skoro kavom pročitavši naslov na jednom našem portalu, "Jadranka Kosor: Pozivam ulagače da ožive burzu!"!
Preletih malko postove svih Vas poštovanih kolega, i ovakav je zaključak:nije se desilo baš ništa značajnije u protekla 3 mj.!!!Apsolutno ništa!Je išla bu gore, joj eto sutra dotičemo dno, ma neeee bole me koljena malko će porasti, ohohoooo trza mi zub sutra letimo u nebo…..jaoooooo!!!!!!!!Dok Kutle, Samodol i ostala ekipica pletu mrežu na ZSE "idemo vrit", tj. nikam niš neide!
Dow preko 11000, brodari u nebo, a mi u kaljužu.
doći ćemo i mi nared ali onda idemo na balkanski naćin svaki dan+blokada
reka je rohatinski da će se novčana masa povećati za cca 7% što će rezultirati povećanjemn i cijena i prometa na tržištu kapitala,dakle likvidnost napokon dolazi sebi,to je dobra vijest,pogotovo za atpl koja jedina po meni ima fundamentalno i razloge za veći rast,ovo drugo od likvidnijih dionica je već dosta skupo..sam rast cijena dionica doprinijet će da bdp u ovoj godini dopuže do plusa..