ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 20:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Baltic Exchange Dry Index TM 2922 (DOWN 25)
Baltic Exchange Capesize Index TM 3073 (DOWN 160)
Baltic Exchange Panamax Index TM 3901 (UP 89)
Baltic Exchange Supramax Index TM 2471 (UP 11)
Baltic Exchange Handysize Index TM 1350 (UP 5)

mrgude !!!!! pa dobro samo probaj stavit jednu prognozu o propadanju i garantiram
ti da kreće up ………………ti neumorno za up a neumorno pada …………….
budi praktičan, a to je tak jednostavno …………………..

Odavno nisam pratio ATPL, ali ovako mizernu kupnju odavno nisam vidio!? Izgleda da je veći dio tržišta prepušten malima!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

A nije da prodaja nešto bolje izgleda.
Sve u stilu "bit ću na kupnji (prodaji), ali nije baš da sad želim kupiti (prodati)".

Odavno nisam pratio ATPL, ali ovako mizernu kupnju odavno nisam vidio!? Izgleda da je veći dio tržišta prepušten malima!?

bilo bi bolje da je nema ni ovoliko.

mrgude !!!!! pa dobro samo probaj stavit jednu prognozu o propadanju i garantiram

Ako si dobro pročitao moj post i pogledao graf koji sam stavio, govori se o padu a ne o UP kako ti navodiš. Nego prijatelju naočale kao i ja pa bolje pogledaj !!
Lijep ti pozdrav smola !! [thumbsup]

I very much love INGRA !!

Ako si dobro pročitao moj post i pogledao graf koji sam stavio, govori se o padu a ne o UP kako ti navodiš. Nego prijatelju naočale kao i ja pa bolje pogledaj !!
Lijep ti pozdrav smola !! [thumbsup]
[/quote]

ma kužim ja tebe, al počni pisat ide to na 600 ili 700 e to je onda smjer propadanje……
garantiram ti odma raketa za gor……………… pozdrav……..

aj ja ću napisat, po mojim targetima prva stanica je 800 kn…………sad prati
mrgude i uči………………..

recimo opće poznata stvar je da je naš genetski kod totalna kontra od normalnih
vrijednih naroda …………….
znači vani rastu 4 mjeseca pa 1 padaju jer tržište diše no mi padamo 4 mjeseca a
rastemo ko raketa 1 mjesec ………………. obrnuto proporcionalno, čudno je
to za pojasnit to bi morali neki prekaljeni znanstvenici…….
stoga ljudi prvi target 800 kn ………………hahahhahaaaaaaaaaaaaaaa

Apsolutno točno, potpuno je jasno da se dio love iz HT već preslaže u Adris, Zaba etc., dok institucionalne investitore ova dionica već duže vrijeme ne interesira i to je meritum.
Tech,
ATPL je diskriminirana u odnosu na TNPL kod domaćih brodogradilišta to nije dvojbeno, no premda je kap.Jerković moćan čovjek sa fenomenalnim vezama u bankarskim i pomorsko-brokerskim krugovima, posebno u Londonu, nisam siguran da je ovaj iskren nastup baš mudar za poslovne prilike u Lijepoj našoj, ne bi podcjenjivao Kalmetu !!!. Pa logično je da će čovjek preferirati svoju izbornu bazu, od nje živi, i ja bi to radio na njegovom mjestu.

vrijednih naroda …………….
znači vani rastu 4 mjeseca pa 1 padaju jer tržište diše no mi padamo 4 mjeseca a

Jednog tako vrsnog prognozera treba shvatiti ozbiljno.
Jedino je problem Smola što ti nisi još ništa pogodio ove godine.

kupuje se adrs,podr,ht,ina kako bi se što skuplje prodalo mirovincima,jer se očekuje izdvajanje za 2.i stup iduće godine 7% od bruto plaće,a atpl je baza za kasnije,mada ja stvarno ne znam zašto ne postoji interes za ovu dionicu na ovim razinama,jedino je ona ovisna o vanjskim utjecajima,a hrvatske domaće perjanice,rastu ko lude,a orjentirane na hrvatsku koja je u banani,pa se sa pravom pitam:TKO JE OVDJE LUD?il se netko stvarno pravi lud,ili je stvarno lud,doduše niska likvidnost pogoduje takvim nelogičnostima,pa šta ćemo pričati kad sam ja sa relativno sitnom lovom napravio 1% cjelokupnog prometa na pbz investoru u ovoj godini,aj dobro-bar će mi poslat čestitku za novu godinu..kao ono-više sreće drugi put posljednji mohikanče,ah…

vrijednih naroda …………….

Jednog tako vrsnog prognozera treba shvatiti ozbiljno.
Jedino je problem Smola što ti nisi još ništa pogodio ove godine.
[/quote]

hehehe pratite smjer kad se daju targeti propadanja……….treba unijet
duha u priču i da vidiš eksploziju za gore……………..inače kolega antiša
bio je neki dan naš mali igrokaz u večernjem listu pod isječcima iz foruma…

New Report

Close